​​Pe Betano poți face acum și depuneri cash direct în contul tău de jucător, prin intermediul serviciului exclusiv disponibil la orice Stație de Plată SelfPay. Profită și tu, depune cash până pe 8 mai și poți câștiga până la 100 Rotiri Gratuite fără condiții de rulaj pentru slotul Shining Crown!

Depune prin betano.cash și poți câștiga până la 100 de rotiri gratuite în fiecare săptămânăFoto: Betano

Pariatul este mai simplu cu betano.cash

Pentru că la Betano ne adaptăm mereu cerințelor tale, acum poți profita de o și mai mare flexibilitate online – offline. Cu doar un simplu cod generat pe site-ul Betano, toți jucătorii cu un cont activ pot merge la orice Stație de Plată SelfPay ca să își alimenteze contul folosind bani cash!

Peste 6.500 de puncte SelfPay sunt disponibile în toată țara, acestea putând fi găsite în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7. Poți verifica cea mai apropiată locație de lângă tine aici.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți deschizi cont, după care poți să depui ușor bani, să câștigi până la 100 de Rotiri Gratuite și să profiți astfel de o experiență completă în lumea fascinantă a casino-ului de pe Betano!

Cum depui prin betano.cash

Simplu, rapid și eficient.

1. Intră în contul tău Betano și accesează secțiunea Depunere.

2. În secțiunea Depunere alege modalitatea de depunere Betano.Cash.

3. Introdu suma pe care vrei să o depui, apoi apasă pe Depunere.

4. După apăsarea butonului de Depunere, un cod unic de plată va fi generat automat pentru tine.

5. Află care este cea mai apropiat punct SelfPay din pagina dedicată Betano.Cash și mergi la cea mai apropiată Stație de Plată SelfPay.

6. Selectează Betano.Cash din meniu.

7. Tastează codul de plată generat anterior.

8. După efectuarea plății, fondurile vor apărea în contul tău Betano în timp real.

9. Profită de Rotirile Gratuite fără rulaj!

Cum retragi dacă ai depus cu betano.cash?

Pe Betano, ai la dispoziție o multitudine de opțiuni prin care îți poți alimenta contul și prin care îți poți retrage toate câștigurile. E simplu să depui și să retragi pe Betano doar folosindu-te de metoda cea mai avantajoasă pentru tine: transfer bancar, card, serviciul de plăți online Skrill, serviciul de transfer de bani Neteller, portofelul electronic PaySafeCard și, mai nou, Betano.Cash. Beneficiul pe care îl ai după ce realizezi o depunere prin Betano.Cash este că poți încasa câștigurile prin orice metodă de retragere disponibilă pe Betano.

Descoperă și tu ce simplu e să depui și să retragi pe Betano. Deschide-ți cont acum, alege cea mai confortabilă metodă pentru tine, câștigă Rotirile Gratuite cu Betano.Cash și profită la maximum de o experiență completă!