În etapa a 6-a a play-off-ului, FCSB caută 3 puncte în Dobrogea, acasă, la Farul Constanța. Se joacă luni, 25 aprilie, de la ora 21:00. Gruparea din Capitală va ști la ora partidei rezultatul rivalei CFR, cu care se bate pentru titlu. Se consideră că este un element suplimentar de presiune să joci după un adversar direct.

Pontul zileiFoto: Profimedia

FCSB merge aproape de turația maximă. În cele 5 jocuri din play-off a pierdut doar cu CS Universitatea Craiova. A adunat un total de 43 de puncte, dar poate rata și locul 2, dacă nu va ține ritmul până la final.

Vicecampioana are un lot îndestulător. Totuși, unii jucători nu pot fi scoși din echipă. Este cazul lui Paulo Vinicius. Fundașul central brazilian de 37 de ani ar urma să fie absent din lot și la partidele cu Farul Constanța și FC Argeș, din etapele 6 și 7 ale play-off-ului.

Farul are un final de sezon relaxant. Singurul scop ar fi să evite locul 6, ultimul, pentru care luptă cu FC Argeș și cu Voluntari. Hagi are emoții cu atacanții. Golgheterul Jefte a fost scos pe targă la meciul cu Craiova, iar Petre a fost eliminat.

Și bucureștenii au dureri de cap. Este cazul lui Paulo Vinicius, înlocuit la meciul cu CFR, în centrul defensivei, cu Andrei Miron, care a făcut cuplu cu Iulian Cristea, iar prestația sa a fost apreciată.

CFR rămâne, totuși, favorită, cu două puncte avans, iar Gigi Becali a pregătit planul pentru perioada de mercato din vară, care va fi aplicat dacă FCSB va rata din nou titlul (2015 este anul ultimului titlu câștigat de FCSB, cu Costel Gâlcă pe banca tehnică).

Patronul FCSB-ului a anunțat că, în cazul unui deznodământ nefavorabil, va vinde 4 jucători, pentru a reduce bugetul salarial. "Nu mă interesează niciun jucător dacă nu luăm campionatul. La revedere. Dacă nu luăm campionatul, vând 4 jucători, scad salariile", a anunțat Gigi Becali.

Superbet are cota 1.65 pentru 0-2 goluri în meci.

Farul Constanța vs FCSB
Cotă
0-2 goluri în meci 1.65

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol