Prima manșă din semifinale Cupei României la fotbal programează miercuri, 20 aprilie, de la ora 19:30, jocul tur dintre Sepsi Sf. Gheorghe și CS Universitatea Craiova. Se anunță un joc echilibrat, cu o învingătoare greu de anticipat.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Echipele lui Cristiano Bergodi înscriu puțin sau chiar deloc. În plus, miza ar putea afecta disponibilitatea echipelor de a ataca în valuri. Calificarea se decide la retur, astfel că nu sunt motive pentru a risca.

Italianul tace și face la Sepsi, unde are liniște să lucreze, iar presiunea rezultatelor lipsește.

În plus, fostul stoper de la Lazio cunoaște bine ograda olteană, după ce a pregătit-o pe Craiova, de unde a fost nevoit să plece din pricina toanelor patronului Rotaru.

Sepsi a fost aproape perfectă în play-out. Sunt 4 victorii (3-1 cu Mioveni, 6-0 cu Academica Clinceni, 1-0 cu FC Botoșani și 1-0 cu UTA Arad).

Doar Dinamo i-a pus piedică, 0-0 pe 20 martie. Dacă adunăm și cele două victorii cu care a închis sezonul regulat, atunci rezultă 7 rezultate pozitive la rând.

În acest moment al stagiunii, Universitatea dă impresia că este de neoprit.

După ce le-a bătut pe FCSB și pe CFR Cluj, trupa lui Reghecampf a dat de pământ și cu Farul, într-un joc disputat chiar la Constanța: 3-0.

În condițiile în care CFR a „arestat” titlu în ultimele sezoane, Craiovei nu i-a rămas decât Cupa, unde a devenit o specialistă a competiției. Dar Cupa este definită ca o întrecere a surprizelor, așa că Sepsi are șansa ei.

„Craiova este cea mai bună echipă a momentului”, a comentat Bergodi forma minunată a oltenilor.

Celor de la Sepsi Sf. Gheorghe le-a revenit ultimul meci direct, scor 3-1, pe 28 ianuarie 2022. În 2021 au fost 4 partide, dintre care 3 egaluri (două 0-0 și un 1-1), precum și un 2-0, pe 5 mai.

Superbet oferă cota 1.55 pentru PsF X (egal la pauză sau la final).

Sepsi vs U Craiova
PsF X


Cotă 1.55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol