O adevărată „bestie neagră” a devenit Bodo/Glimt când îl înfruntă pe eternul provocator antrenor portughez Jose Mourinho. În cele 3 meciuri din 2022, gruparea norvegiană a câștigat două și a remizat o dată, în Italia. În returul sferturilor de finală din Conference League, joi, 14 aprilie, de la ora 22:00, AS Roma are de „întors” o înfrângere cu 1-2.

Minge de fotbalFoto: Sven Beyrich/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

AS Roma a terminat grupa de Conference League pe primul loc, depășindu-i pe norvegieni cu un punct, dar n-a reușit s-o învingă deloc pe Bodo, care i-a „răpit” 4 puncte din cele 6 puncte puse în joc.

În Norvegia, italienii au fost „cocoșați” în bătaie, cedând cu 1-6 și producând o undă de șoc în Europa. Returul s-a terminat tot cu multe goluri, dar l-a frustrat din nou pe Mourinho: 2-2.

Săptămâna trecută, Roma a condus la pauză în Norvegia, dar a încasat două goluri în partea a doua și pornește cu deficit partida de joi seară.

Mourinho își va capacita la maximum echipa, mai ales după ce a pățit în Norvegia, unde suporterii gazdelor l-au luat la bulgări de zăpadă, la antrenamentul oficial, în timp ce se îndrepta pentru a oferi autografe.

În Serie A, AS Roma s-a chinuit în ultima etapă, pe „Olimpico”, cu Salernitana lui Radu Drăgușin și Franck Ribery, ultima clasată, recuperând după pauză dezavantajul de un gol cu care a intrat la cabine.

Trupa capitolină ocupă locul 5 în Italia, cu două puncte peste rivala locală Lazio, și are asigurată acum poziția de Liga Europa. Până la locul 4 (pe care se află Juventus Torino), de Liga Campionilor, are de recuperat 5 puncte.

Tot după o victorie cu 2-1 vine și Bodo. A trecut de Sandefjord, pe teren propriu, apoi a ajuns mai devreme în Peninsulă, încă de luni, pentru acomodare. Echipa norvegiană s-a antrenat la Formello, la centrul sportiv Lazio.

După incidentele din tur, a sosit decizia UEFA cu privire la cearta dintre antrenorul norvegian Kjetil Knutsen și antrenorul de portari al lui Mourinho, care s-au bătut pe tunel: „Nuno Santos și Kjetil Knutsen au fost descalificați de UEFA pentru meciul retur din sferturile de finală a Conference League, programat pentru joia viitoare la Stadionul Olimpic”, a anunțat organul de control, etică și disciplină al forului continental.

„Suntem șocați de decizia UEFA”, a fost comentariul celor de la Bodo/Glimt, după ce au aflat măsura disciplinară.

În Italia, Bodo s-a cazat într-un hotel nu departe de stadionul „Olimpico”. Lotul este complet. Clubul a decis să aducă până și jucătorii care nu sunt 100% gata de meci din punct de vedere fizic, pentru a menține o atmosferă bună în echipă.

Superbet dispune de cota 1.53 la pariul Cine Merge Mai Departe, CMMD1 (Roma se califică).

AS Roma vs Bodo/Glimt Cotă


CMMD 1
1.53


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol