Liverpool este cu un picior și jumătate în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, iar miercuri, 13 aprilie, de la ora 22:00, are ocazia să se odihnească în meciul cu Benfica, după ce și-a făcut viața ușoară la Lisabona, unde a câștigat cu 3-1 și putea înscrie chiar mai multe goluri.

Foto:

Liverpool se află în situația fericită de a nu fi nevoită să atace poarta adversă pentru a se califica în turul următor. Poate evolua la așteptare, deși presiunea pusă de tribune o va face să nu rămână nepăsătoare față de atac.

Gruparea „cormoranilor” are o experiență la limită cu un joc adjudecat confortabil în deplasare, dar a tremurat apoi pentru calificare. În optimile de finală, englezii au avut 2-0 la Milano, dar la retur au pierdut, scor 0-1. Și n-a lipsit mult să fie trimiși în prelungiri.

Băieții lui Klopp sunt cu sacii în căruță în Liga Campionilor la fotbal, dar tocmai au lăsat în urmă o semidezamăgire în Premier League: 2-2 cu Manchester City, duminică.

Partida a avut o încărcătură deosebită, „cormoranii” având nevoie de victorie pentru a trece în fruntea Premier League.

Eliminarea din lupta pentru titlu poate înseamna și o eliberare de sarcini. Nu este cazul de așa ceva, Liverpool urmând să se bată până în ultima etapă pentru campionat.

Benfica s-a distrat, sâmbătă seară, acasă, cu Belenenses, 3-1, cu o revenire puternică pe tabelă de la 0-1. Este scorul pe care l-ar dori și pe „Anfield”.

Pentru „vulturi” a marcat uruguayanul Darwin Nunez, probabil următorul produs de export al Benficăi, poate chiar la Liverpool, care „recrutează” frecvent din Portugalia.

Același Nunez, doar 22 de ani, a punctat și în „turul” cu Liverpool, probând o poftă de gol nebună în această perioadă.

Nu sunt multe de făcut pentru Benfica în campionatul intern. Este pe locul 3 în clasament, de unde nu poate nici urca, dar nici coborî. Astfel că evoluția în Ligă este tratată cu relaxare și poate un pic mai odihnită decât Liverpool, având și o zi în plus de pauză.

Superbet are cota 1.83 pentru 0-3 goluri marcate în meci.

Liverpool vs Benfica
Cotă


0-3 goluri în meci
1.83


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol