Misiune grea pentru campioana Spaniei, miercuri, 13 aprilie, de la ora 22:00, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. Atletico Madrid luptă cu Manchester City pentru a merge în semifinalele celei mai importante competiții europene intercluburi.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Marea problemă pentru madrileni este că vor trebui să marcheze, ceea ce se traduce într-o nevoie acută de a ataca. Doar că tocmai ofensiva este marea problemă a formației care adoră să se apere supranumeric.

În tur, la Manchester, Atletico n-a tras niciun șut pe poarta adversă și a devenit ținta ironiilor pe Internet.

Stilul hidos de joc al echipei sale l-a expus pe Diego Simeone unor noi critici. Oricum, tehnicianul argentinian se confrunta cu imaginea cu „ucigaș” al fotbalului-spectacol. Din fericire, Atletico are destui oameni de atac, în frunte cu nouarul uruguayan Luis Suarez.

Apoi, de ceva vreme, portughezul Joao Felix dă semne s-a decis să devină un element important. Sunt și alte soluții de la mijlocul terenului care pot fi luate în calcul, precum Angel Correa. E nevoie ca Simeone să mute liniile și să dea semnalul de atac.

Dacă Atletico s-a predat cu Mallorca, scor 0-1, „cetățenii” au primit vânt în pânze. Au avut parte de un meci intens cu Liverpool, duminică, practic finala Premier League. După 2-2 cu „cormoranii”, City rămâne pe primul loc și depinde doar de ea să termine prima în clasament.

Trupa britanică ar putea avea picioarele grele la ora jocului cu Atletico Madrid, nefiind exclus scenariul în care să lase construcția gazdelor și să încerce să lovească pe contre.

De obicei, echipele lui Pep sunt cele care au posesia, spaniolul fiind „părintele” celebrulul stil de joc tiki-taka în epoca Barcelona.

Dorit la naționala Braziliei, Pep Guardiola visează să conducă o echipă reprezentativă într-o bună zi. A precizat că, deocamdată, nu-l interesează să preia cea mai titrată selecționată din lume, ținta lui fiind cucerirea Ligii Campionilor cu Manchester City.

Superbet are cota 1.85 pentru pronosticul 2 (victorie Manchester City).

Atletico Madrid vs Manchester City


2
Cotă

1.85

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol