Real Madrid se pregătește să pășească apăsat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, urmând să dispute marți, 12 aprilie, a doua manșă a duelului cu Chelsea Londra, nimeni alta decât deținătoarea trofeului.

Minge de fotbalFoto: Twitter

Formația spaniolă și-a făcut viața ușoară prin victoria realizată săptămâna trecută în Anglia, scor 3-1. Francezul Karim Benzema a realizat o „triplă” și a impresionat din nou, după ce făcuse senzație și contra PSG-ului, în optimile de finală.

Fostul mare portar Iker Casillas este entuziasmat de prestația franco-algerianului: „E Spiderman, este Dumnezeu”.

La rândul lui, Rio Ferdinand a comentat: „Ar trebui să scrie deja numele lui Benzema pe Balonul de Aur”. Fostul mare fundaș englez este acum analist TV.

Francezii așteaptă de ceva timp „Balonul de Aur”, trofeu „arestat” de duetul Messi-Ronaldo. Nici în 2018, când Franța a ieșit campioană mondială, premiul n-a ajuns la vreun „cocoș”, ci a fost câștigat de croatul Luka Modric (Real Madrid), finalist la turneul mondial. În CM din Franța, Benzema n-a luat parte, fiind exclus din națională.

Secretul lui Benzema? Cuppingul, adică terapia cu ventuze, ar putea fi una dintre explicații. Atacantul revenit la națională folosește tehnica cuppingului și arată „semnele” lăsate pe corpul său pe Instagram.

Cuppingul este o tehnică care provine din medicina tradițională chineză, fiind unul dintre ritualurile de wellness frecventate de Benzema.

De ce îl folosește un sportiv? Are rolul de a calma diferite tipuri de durere și oferă beneficii grupelor musculare. Pe lângă Terapia Hijama, Benzema folosește și o dietă cu pește și cu legume, cu antrenament acasă și cu recuperare folosind somnul.

Tehnica Hijama este o terapie nerecunoscută de medicina internațională. Fotbalistul Danjuma, de la Villarreal, dar și Michael Phelps, fost mare înotător, o mai folosesc.

Chelsea trece printr-o perioadă de turbulențe, iar eliminarea din competiție va putea fi evitată doar cu o prestație galactică. Cu Real Madrid, săptămâna trecută, Chelsea a făcut cea mai slabă repriză din „era Tuchel”, după cum a recunoscut tehnicianul german.

Sunt probleme grave în lot. Jucători care sunt la final de contract și nu știu încotro s-o apuce, apoi criza de formă a lui Romelu Lukaku, belgianul care nu mai este același de la Inter.

La finalul săptămânii trecute, „albaștrii” s-au răzbunat pe „sfinții” de la Southampton, 6-0, dar rezultatul poarte fi unul mincinos.

Superbet oferă cota 1.6 pentru X2 Șansă Dublă (remiză sau victorie Chelsea).

Real Madrid vs Chelsea

X2
Cotă
1.6

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol