În etapa a 4-a din play-off, FCSB are meci, luni, de la ora 21:00, cu FC Voluntari, un joc meci-fin între omul de afaceri Gigi Becali și Florin Pandele, primarul aflat în spatele grupării ilfovene.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Speranțele au reapărut în tabăra bucureștenilor după ce Craiova a câștigat (3-2) cu CFR Cluj.

În cazul unui succes luni, FCSB se poate apropia la 5 puncte de lider, iar etapa următoare va aduce meciul direct.

Toni Petrea are bagajele făcute, însă, fiind un antrenor comod, este preferat de Gigi Becali, cel care se pregătește să dea alt „tun” prin vânzarea tânărului Octavian Popescu. Performanțele sportive pot să mai aștepte.

Latifundiarul speră să facă avere și pe urma vânzării lui Olimpiu Moruțan de la Galatasaray în Emiratele Arabe Unite, așa cum se zvonește. Moruțan ar putea pleca de la turci după doar un an, la Al-Ain, în Emiratele Araba Unite.

Clubul din zona Golfului ar fi dispus să plătească nu mai puțin de 10 milioane de euro pentru fotbalistul pe care l-a vrut și când era la FCSB, iar de pe urma transferului ar profita și Gigi Becali.

FCSB și Galatasaray au stipulat în contractul făcut la cedarea lui Olimpiu Moruțan în Turcia și o clauză la revânzare, conform căreia clubul bucureștean va încasa 20% dintr-un viitor transfer al mijlocașului ofensiv.

Din 10 milioane de euro, sumă pe care ar fi dispusă să o achite Al-Ain conform presei din Turcia, profitul pentru Galatasaray ar însemna 5.9 milioane de euro, pentru că 4.1 milioane de euro reprezintă suma transferului lui Olimpiu Moruțan la FCSB, 3.5 suma inițială și alte 600.000 de euro bonusul pentru disputarea a 15 meciuri.

Nici la Voluntari nu este presiune legat de rezultate, iar asta se vede. Echipa joacă de plăcere. Victorie cu Craiova, apoi succes cu Farul. Doar CFR a învins-o pe Voluntari, în play-off. Cu 30 de puncte, formația lui Liviu Ciobotariu este la 6 puncte de locul 3, ocupat de olteni.

Ilfovenii l-au pierdut pentru tot restul sezonului pe talentatul mijlocaș Constantin Budescu, accidentat într-o perioadă în care erau vizibile kilogramele în plus cu care juca fotbal.

Superbet are cota 1.85 pentru O1+ (cel puțin un gol marcat de Voluntari).

FCSB vs Voluntari
O1+


Cotă 1.85


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol