În etapa a 31-a din La Liga, liderul Real Madrid are un meci aparent facil cu Getafe, sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 22:00. Cu 12 puncte avans fața de grupul de formații de pe locul secund (Barcelona, Atletico Madrid și Sevilla), în condițiile în care mai sunt de disputat 8 runde, „albii” n-au motive să tremure.

Minge de fotbalFoto: Sven Beyrich/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Există, însă, un element care tulbură astfel de meciuri, care par dezechilibrate, la prima vedere.

După partidele din cupele europene, marile formații au căderi, la revenirea, după doar câteva zile, în campionatul intern.

Este vorba despre o pierdere a concentrării, pe fondul acumulării de oboseală fizică și psihică. Iar, acum, nu este exclus ca madrilenii să trimită pe teren câteva „rezerve”.

Lista accidentaților de la Madrid îi conține pe Hazard, Isco și Jovic. Iar Bale nu este băgat în seamă de antrenorul Carlo Ancelotti, urmând să părăsească echipa la vară.

Dar, atmosfera este minunată în lot. Real este cu un picior în semifinele Ligii Campionilor, după 3-1 cu Chelsea, miercuri, la Londra.

Scăpat de Ronaldo, francezul Karim Benzema strălucește la Madrid, iar zvonurile privind venirea lui Kylian Mbappe sau Robert Lewandowski nu-l tulbură.

Atacantul a marcat de 3 ori cu Chelsea, iar în Spania, în acest sezon, are 24 de goluri. Urmăritorii săi în acest clasament al golgheterilor sunt colegul Vinicius, spaniolii Juanmi (Betis) și de Tomas (Espanyol), precum și turcul Enes Unal (Getafe), toți cu câte 14 goluri.

În tur, Getafe a învins cu 1-0, gol marcat de turcul Enes Unal. Era 2 ianuarie 2022 și se consideră că vedetele Realului nu se treziseră din mahmureala de după Revelion.

Getafe se află pe o poziție sigură, locul 14. Până la locul 18 sunt 6 puncte distanță. Vine după o victorie cu 1-0, iar moralul trupei lui Quique Sánchez Flores este excelent. Sunt 3 meciuri la rând în care n-a ieșit învinsă de pe teren.

Superbet pune la bătaie cota 2 la pariul PsF X (remiză la pauză sau la final).

Real Madrid vs Getafe
PsF X


Cotă 2


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol