În Spania, campionatul intern a ajuns la etapa 31. Vineri, 8 aprilie, de la ora 22:00 se dispută partida dintre Sevilla și Granada, formații aflate la poli opuși în clasamentul la zi din La Liga.

Foto:

Aflată pe locul 2 înaintea rundei trecute, trupa andaluză a cedat două poziții.

Este pe 4, la egalitate de puncte cu Barcelona, în fața căreia a pierdut săptămâna trecută (scor 0-1), și cu Atletico Madrid.

Distanța de liderul Real Madrid s-a mărit la 12 puncte, deși, la un moment dat, Sevilla era singura capabilă să le pună probleme „albilor”.

La Sevilla s-au adunat 4 meciuri fără victorie, în toate competițiile, o situație rară pentru un club care investește serios în transferuri. Motive de îngrijorare pentru antrenorul Julen Lopetegui.

Rivala locală Betis este la doar 4 puncte în spate, astfel că urmează un duel teribil pentru Top 4.

Refuzat de Real Madrid, Barcelona și de Atletico Madrid, argentinianul Dybala ar putea ateriza chiar la Sevilla, dacă nu va semna prelungirea contractului cu Juventus Torino.

Sevilla nu mai are grija cupelor europene. A fost scoasă de West Ham United din Liga Europa, în faza optimilor de finală. Andaluzii au terminat pe locul 3 într-o grupă de Liga Campionilor în care n-au putut trece de Lille și de Salzburg.

După 30 de etape, Granada este pe locul 16, având 3 puncte peste Mallorca, de pe locul 18 (retrogradabil). N-a pierdut în ultimele două etape, 2-2 cu Rayo Vallecano și 3-2 cu Alaves.

În ambele jocuri, Granada a fost condusă, dar a revenit, semn evident de putere psihică și fizică.

Cu Vallecano a avut chiar 2-0, în timp ce Alaves a condus-o cu 1-0 și cu 2-1. Cu aceste două jocuri pozitive reușise să întrerupă o serie neagră, de 10 meciuri la rând fără victorie.

În tur, Ganada a dispus cu 1-0 de Sevilla. A decis golul lui Ruben Rochina, din minutul 25, de la oaspeți fiind eliminat, în prelungiri, brazilianul Diego Carlos.

Superbet deține cota 1.62 pentru II 1-2 (unul sau două goluri înscrise după pauză), la secțiunea Total Goluri A Doua Repriză.

Sevilla vs Granada
II 1-2


Cotă 1.62


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol