​Experiența ta este de-acum cu adevărat completă pe Betano! Descoperă noua secțiune de Loto din platforma ta preferată de betting online și caută numerele norocoase la zecile de loterii disponibile!

Primești banii înapoi pentru primele 5 bilete jucate la loteriile de pe BetanoFoto: Betano

Pe Betano te joci 100% mai relaxat

Îți punem la dispoziție cele mai cunoscute loterii internaționale, dar și o ofertă exclusivă pentru primii tăi pași în secțiunea Loto de pe Betano, ofertă ce te va ajuta să te acomodezi cu piețele disponibile și să decizi care este preferata ta!

Descoperă loterii exotice din țări precum Letonia, Islanda, Africa de Sud, Singapore, Canada sau mergi pe mâna celor mai populare nume din industrie – Grecia Kino, Italia Keno, Slovacia Keno sau Multi Polonia! Pe Betano, poți să încerci orice variantă îți dorești, pentru că îți dăm 100% din bani înapoi pentru primele tale 5 bilete necâștigătoare!

Bucură-te de această ofertă exclusivă, asigură-te că descoperi câte puțin din multitudinea de loterii disponibile și profită la MAXIM de Cotele Mărite și de extragerile la minut din noua secțiune Loto!

Ce trebuie să știi despre pariurile la Loto

Printre cele mai vechi și mai populare jocuri de noroc sunt loteriile, adică pe scurt Loto. Denumirea provine din cuvântul latinesc “lotto”, derivat de la “lot”, care s-ar traduce prin “destin”.

Obiceiul de a organiza tombole cu premii datează încă din antichitate și arată fascinația pe care oamenii din toate timpurile au avut-o față de șansa unor câștiguri importante, prin încercarea șanselor și provocarea hazardului.

Variantele moderne de loterii, prezente și în platforma Betano, se numesc keno sau kino, termen care provine din latinescul “quini”, care înseamnă “fiecare cinci” sau din franceză, unde “quine” reprezintă cinci numere la rând, câștigătoare.

Expresia keno a fost preluată în toate limbile, iar astăzi este recunoscută pe tot globul ca un joc de noroc în care sunt combinate reguli de loto și bingo, pentru și mai multe șanse de câștig.

Iată care sunt cele mai cunoscute opțiuni pentru bilete la Loto de pe Betano:

  • Polonia Multi 20/80

Poți să joci la loto Polonia Keno, cu extrageri la fiecare 4 minute sau la Polonia Multi 20/80, cu extrageri mai rare, dar și câștigurile oferite sunt mai mari.

  • Grecia Kino

Cea mai cunoscută loterie grecească este Grecia Kino, denumită și Grecia Loto Kino Online. Și aici ai parte de multă adrenalină și suspans, pentru că extragerile sunt la fiecare 5 minute. În plus, poți să-ți încerci norocul și la Grecia Extra, pentru bonusuri și jackpoturi mari.

  • Loto Italia 20/90

Printre cele mai cunoscute jocuri de loterie online sunt cele din Italia: Keno 10eLotto 20/90, Italia VinciCasa, Italia MillionDay, Win for Life. Șansele mai mari de câștig (10 numere câștigătoare din 20), ritmul extragerilor și opțiunile variate de joc reprezintă argumentele pentru care mulți pasionați de loto și keno joacă online la loteriile italienești.

  • Cehia Keno

În topul preferințelor se află și Cehia Rapid Keno, cu 12 numere din 60 și extrageri zilnice la fiecare 5 minute.

  • Slovacia Keno

Loto Keno Slovacia este asemănător cu loteriile grecești și este atractiv pentru jucători deoarece este disponibil non-stop, fără pauza de la miezul nopții până la ora 2 dimineața, aplicată de alte site-uri de loto.

  • Ungaria

Ungaria Putto 8/20 este căutată de pasionații loteriilor online pentru extragerile rapide de 8 numere din 20, la care se adaugă numărul bonus, din intervalul 1-4.

  • Spania

Similară cu jocul românesc 6/49, Spania Bono este o opțiune preferată de mulți jucători, pentru premiile atractive. Există și varianta L’Express 20/70, cu șanse mari de câștig.

Vino pe Betano și descoperă secțiunea Loto, bucură-te de cea mai nouă ofertă de cashback și profită de Cotele Mărite, extragerile la minut și de cele mai cunoscute, dar și de cele mai exotice piețe disponibile în platformă! Succes!