În manșa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, Villarreal, deținătoarea Ligii Europa, o așteaptă pe teren propriu pe Bayern Munchen, campioana Europei din 2020. Meciul are loc miercuri, 6 aprilie, de la ora 22:00.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Villarreal a reușit să se strecoare în sferturile de finală. S-a calificat în ultima etapă din grupă, trecând de Atalanta Bergamo, apoi a scos din competiție o altă formație italiană, Juventus Torino, 1-1 în Spania și un șocant 3-0 în Italia.

În Spania, „Submarinul galben” a suferit două înfrângeri producătoare de griji: 0-1 cu Cadiz și 0-2 cu Levante. După 30 de partide jucate, Villarreal este pe locul 7, în afara pozițiilor de cupele europene.

Nemții au probleme în meciurile din deplasare. Le-au arătat în jocul cu Salzburg, încheiat la egalitate. În Bundesliga, bavarezii dețin total frâiele, câștigând sâmbătă cu 4-1 la Freiburg, cu 4 marcatori diferiți: Goretzka, Gnabry, Coman și Sabitzer.

Principala următoritoare a bavarezilor, Borussia Dortmund, pare să fie depus armele. S-a pierdut pe drum, după 1-4 pe teren propriu cu Leipzig, iar distanța de liderul Bayern este de 9 puncte, cu 6 runde rămase până la final.

Germania (1-1 cu Olanda, în ultimul amical) va evolua la Cupa Mondială, dar la turneul final din Qatar (21 noiembrie - 18 decembrie) va merge și canadianul Davies, om de bază în lotul bavarezilor. Naționala țării lui s-a calificat la Mondiale după o absență de 36 de ani.

Bayern rămâne cel mai bogat club al Germaniei. Bavarezii sunt gata să ofere 300.000 de euro pe un jucător talentat, Mike Wisdom, care evoluează la echipa de tineret a celor de la Borussia Gladbach.

Atacantul are doar 13 ani. Scouterii celor de la Bayern l-au urmărit timp de aproximativ un an și jumătate pe Wisdom.

Tradiția este de partea germanilor, care au câștigat ambele dueluri directe din istorie. În 2011, s-au înfruntat în grupele Ligii Campionilor. A fost 3-1 în Germania pentru gazde și 2-0 pentru Bayern în Spania.

Superbet scoate pe piață cota 1.6 pentru Final 2 (victorie Bayern Munchen).

Villarreal vs Bayern Munchen

2

Cotă
1.6

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol