În etapa a 31-a din Serie A, luni, 4 aprilie, de la ora 21:45, AC Milan luptă contra celor de la Bologna. Partida se dispută la Milano, pe terenul liderului, astfel că oricare alt rezultat în afara victoriei gazdelor este socotit o surpriză.

Minge de fotbalFoto: legaseriea.it

În Italia, țară aflată sub șocul ratării barajului de calificare la Cupa Mondială Qatar 2022, prima ligă numără 38 de etape.

Campionatul a intrat în linie dreaptă. AC Milan este situată pe primul loc, cu 66 de puncte. Pe urmele „diavolilor” sunt două rivale tradiționale: Napoli (66p) și Inter (63p). Bologna este pe locul 13, cu 33 de puncte.

AC Milan are 3 victorii la rând cu același scor, 1-0. A trecut de Napoli, Empoli și de Cagliari.

Pare să fie anul „diavolului”. AC Milan este angrenată și în Coppa Italia, unde a disputat „turul” semifinalelor, 0-0 cu Inter.

Ar putea da peste Juventus în finală (1-0 cu Fiorentina, prima manșă din penultimul act).

Suedezul Zlatan Ibrahimovic s-a întors supărat la echipa de club. Naționala țării sale a pierdut în fața Poloniei dreptul de a merge la turneul final de la iarnă.

Antrenorul Stefano Pioli va bifa la meciul de luni a 100-a oară când stă pe banca Milanului, în Serie A. De acum și până în luna mai, bilanțul lui Pioli va urca la 107 jocuri, în acest top.

În clasamentul celor mai prezenți antrenori cu Milan în Serie A, Pioli este și va rămâne pe locul 13, chiar și la finalul campionatului, dar din sezonul viitor va putea să atingă 145 de „bănci”, un salt care l-ar proiecta în Top 10, la 10 jocuri de legendarul Sacchi și avându-l pe Max Allegri în spate.

„Milanul lui Pioli joacă precum Milanul meu”, l-a lăudat Arrigo Sacchi pe Stefano Pioli.

Pe 26 martie, o conferință de presă convocată brusc de Sinișa Mihaijlovic a schimbat situația la clubul din Bologna. Antrenorul sârb luptă cu leucemia, anunțând pe toată lumea: „Trebuie să merg la spital, mă voi întoarce să mă confrunt cu boala.

Din ultimele analize au ieșit semnale de alarmă și ar putea exista riscul unei reapariții a leucemiei”. Tehnicianul va trebui să sară peste anumite jocuri.

În urmă cu doi ani și jumătate, Sinișa suferea de leucemie mieloidă acută cu risc crescut. Din fericire, acum situația nu este atât de gravă, iar antrenorul a apărut liniștit: „După cum știți, fac ciclic analize foarte aprofundate după ce acum doi ani și jumătate am fost lovit de leucemie mieloidă înaltă. Cu toții știți calea care m-a condus la un transplant de măduvă osoasă”.

Sinișa Mihajlovic a fost internat din nou la spitalul Sant'Orsola din Bologna, pentru a lupta împotriva leucemiei care l-a lovit în vara lui 2019.

„În ultimii ani, recuperarea mea a fost excelentă, dar aceste boli sunt nenorocite. Din ultimele analize au ieșit semnale de alarmă și ar putea exista riscul reapariției bolii. Pentru a preveni acest lucru, am fost sfătuit să întreprind o cale terapeutică care să poată elimina din răsputeri această ipoteză negativă”, a mai zis Sinișa.

Superbet are cota 1.65 pentru 1&2+ (victorie AC Milan și peste două goluri marcate în meci), la categoria Combo Final 1 Și Goluri.

AC Milan vs Bologna
1&2+


Cotă 1.65


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol