​CSA Steaua a intrat în play-off de pe locul 4 (37 de puncte), iar luni, 21 martie, de la ora 18:00, va debuta contra formației Concordia Chiajna, locul 5 (36 de puncte). Primele două clasate promovează direct, iar pozițiile 3-4 vor susține meciuri de baraj.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Petrolul, U Cluj, Hermannstadt, CSA Steaua, Concordia Chiajna și Unirea Slobozia sunt formațiile care merg în play-off-ul Ligii 2. Ultimele două au obținut biletele în ultima etapă a sezonului regulat.

Florin Răducioiu (51 de ani), team-manager la prim-divizionara Dinamo, nu înțelege de ce CSA Steaua joacă în Liga 2, dacă nu poate promova.

CSA Steaua nu și-a schimbat la timp forma de organizare, pentru a trece din drept public în drept privat, astfel că nu va putea să fie primită în Liga 1 în vară, indiferent de locul pe care va termina la finalul stagiunii.

„Nu înţeleg rolul Stelei. Joacă în Liga 2 şi nu are drept de promovare. Mi se pare absurdă prezenţa ei. Nu am nimic cu ei, dar, practic, ce caută Steaua dacă nu poate promova? Nu e un campionat ăsta! Nu înţeleg prezenţa lor în acest campionat! Cum se justifică prezenţa acestei echipe?

Mai există aşa ceva în Europa? Ce e asta? Eu aş vrea ca Steaua să fie în Liga 1, dar acum mi se pare o situaţie care trebuie evitată. Doar la noi se poate întâmpla aşa cev”, a declarat, răspicat, Răducioiu.

S-a zvonit că Mihai Rotaru, patron CSU Craiova, ar urma să preia formația din Ghencea:

„Să investesc la CSA Steaua? Nici în glumă nu e bună asta. Stau 9 ani cu Mititelu în spate și acum să-l am pe Gigi Becali?

Înseamnă să fiu nebun! E exclus. Acest zvon e de câțiva ani, de când erau ei în Liga 4.

De fapt, tot orașul spunea și acum 6 luni că mă duc la CSA Steaua. Toate rudele mă întrebau dacă e adevărat”, a spus Rotaru.

Superbet are cota 2 pentru Final 2 (victorie Steaua).

Concordia vs Steaua


2
Cotă

2

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol