Marele meci al fotbalului mondial, El Clasico, are o nouă reprezentație duminică seară, 20 martie, de la ora 22:00, pe „Santiago Bernabeu”. Vor fi față-n față echipele de pe locuri 1 și 4, despărțite de 15 puncte în clasament.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

În Spania s-a ajuns la runda cu numărul 29, iar liderul Real Madrid are 66 de puncte, cu 10 peste locul 2, FC Sevilla.

Catalanii vor să își ia revanșa după eșecul din partida tur, atunci când "galacticii" au reușit să se impună cu 2-1.

Cu doar câteva zile înaintea de marele "El Clasico", Sergio Busquets a ținut să îl laude pe Casemiro. Mijlocașul Barcelonei consideră că brazilianul este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului.

„Dacă nu este cel mai bun, este printre cei mai buni. Trebuie doar să te uiți la jocurile lui, la cariera sau la munca pe care o face. Avem (n.r. mijlocașii la închidere) o sarcină foarte importantă de a fi la mijlocul întregii echipe și să controlăm totul. Îl admir. Îmi plac toți jucătorii buni.

Real Madrid are mulți, dar nu aș juca alături de niciunul dintre ei. Aș sta cu colegii mei, alături de care trăiesc. Ca iubitor de fotbal, prețuiesc și jocul altor echipe, dar și jucătorii”, a spus Busquets, potrivit Marca.

Evaluat la 60 de milioane de euro, Casemiro este unul dintre jucătorii cheie din angrenajul lui Carlo Ancelotti.

37 de meciuri și patru pase decisive este bilanțul mijlocașului brazilian în acest sezon. În schimb, belgianul Eden Hazard nu-și găsește locul la Real Madrid și ar vrea să plece.

Forța Barcelonei se află în istorie. Stă pe bancă și se numește Xavi. Echipa a revenit de la Istanbul, unde joi a avut meci cu Galata, sub privirile lui Hagi și Popescu, care au avut la dispoziție din partea turcilor un avion privat.

Două sezoane a evoluat Gică Popescu la Barcelona, în perioada 1995-1997, după ce a plecat de la Spurs, din Anglia. După experiența de pe Camp Nou, ”Baciul” a ajuns la Istanbul, la Galatasaray, unde a stat patru ani, până în 2001, când a plecat în Italia, la Lecce.

Două sezoane a evoluat Gică Hagi la Barcelona, în perioada 1994-1996, și a cucerit două Supercupe ale Spaniei.

Superbet propune cota 2.4 pentru I X (remiză după prima repriză).

Real Madrid vs Barcelona
Cotă


I X
2.4


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol