Duel puternic pentru un loc în sferturile de finală ale Europa League la fotbal între londonezii de la West Ham United și andaluzii de la FC Sevilla, joi, 17 martie, de la ora 22:00.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Specialiștii mizează pe un meci echilibrat, între două echipe cu loturi puternice. În prima manșă, pe 10 martie, diferența a făcut-o golul marocanului Munir El Haddadi. Astfel, în Anglia se pleacă de la scorul de 1-0 pentru vizitatori.

La gruparea londoneză, apele agitate de Kurt Zouma s-au liniștit. Stoperul a fost preprimit în lot, după actul de cruzime care l-ar putea costa însă convocarea la echipa naţională a Franţei.

Selecţionerul Didier Deschimps s-a pronunţat deja asupra violenţelor comise de jucător asupra animalelor sale şi i-ar putea aplica tratamentul lui Karem Benzema, neconvocat o perioadă lungă de timp pentru comportament imoral în afara terenului.

Kurt Zouma, fost la Chelsea, şi-a cerut scuze pentru că a dat cu piciorul şi pentru că şi-a pălmuit pisicile. Un episod pentru care fundaşul a plătit o amendă usturătoare la West Ham, care a decis să-l scoată din lot pentru o perioadă.

Dar urmările comportamentului său nu par să se fi încheiat. Întrebat despre incident, antrenorului lui Didier Deschamps a comentat, la microfonul postului „France 3”:

„Am fost foarte surprins de Kurt. Este ceva inadmisibil, intolerabil, o cruzime fără margini. Aceste imagini sunt şocante şi de nesuportat. Eu trebuie să aleg jucători pe diferite criterii. Când un jucător greşeşte, nu-l chem o perioadă. Nu îmi voi schimba stilul”.

Sevilla „desenează” frumos în La Liga. După 28 de etape, are 56 de puncte și se află pe locul secund, la o diferență apreciabilă de liderul Real Madrid, 10 puncte. Locurile 3 și 4, ocupate de Barcelona și de Atletico Madrid, au câte 51 de puncte, iar rivala locală Betis este pe 5, cu 49 de puncte.

Superbet propune cota 1.65 pentru PsF X (egal la pauză sau la final).

West Ham vs Sevilla
PsF X


Cotă 1.65


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol