Manchester United și Atletico Madrid au la dispoziție cel puțin 90 de minute pentru a izbuti calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, marți, 15 martie, cu începere de la ora 22:00, pe stadionul „Old Trafford”.

Foto:

Rezultatul din tur, cu care s-a terminat meciul din capitala Spaniei, n-a lămurit cine este formația mai valoroasă și care merită să meargă mai departe.

S-a terminat 1-1 jocul de la Madrid, iar șansele unei alte remize în manșa secundă sunt mari.

Echilibrul este cuvântul de ordine al confruntării. Astfel, duelul englezo-spaniol riscă să ajungă la lovituri de departajare, la finalele partidei de marți.

Atletico Madrid a mai pus 3 puncte la zestrea din clasament, vineri, după 2-1 cu Cadiz, pe teren propriu.

Marcator în poarta „diavolilor”, Joao Felix a deschis scorul devreme contra echipei din sudul Spaniei (minutul 3), aducându-le campionilor a 3-a victorie la rând în La Liga, succes care îi menține pe campioni în Top 4.

Urmașul lui Cristiano Ronaldo la naționala Portugaliei traversează un moment excelent în carieră, mai ales că la finalul lunii sunt programate jocurile de baraj pentru calificarea la Cupa Mondială, iar lumea fotbalului se pregătește de o ciocnire de proporții Portugalia - Italia.

Nu doar Atletico Madrid, ci și Manchester United are un jucător într-o formă sclipitoare. Și este tot un portughez: Cristiano Ronaldo.

Echipa a avut o prestație convingătoare, sâmbătă. Deși pe final de carieră, portughezul are o „foame” nebună de a da goluri.

CR7 a marcat un hat-trick în meciul cu Tottenham, încheiat cu scorul de 3-2 pentru Manchester United. Urmare a respectivei performanțe, Ronaldo se revendică drept cel mai bun marcator din istoria fotbalului, cu 807 goluri.

Gruparea „diavolilor” are emoții privind calificarea în viitoarea ediție a Ligii, având adversare redutabile, toate din Londra: Arsenal, West Ham United și Tottenham. Speră într-o prăbușire a celor de la Chelsea, dar și în câștigarea Ligii Campionilor.

Superbet are cota 1.6 pentru CMMD1 (Manchester se califică în „sferturi”) la secțiunea Cine Merge Mai Departe.

Manchester United vs Atletico Madrid
Cotă


CMMD1
1.6


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol