FC Barcelona se întoarce în campionatul intern, după rezultatul neașteptat din optimile de finală ale Ligii Europa, 0-0 cu Galatasaray Istanbul, joi, pe „Camp Nou”. Este etapa a 28-a în Spania. Duminică, 13 martie, gruparea catalană joacă împotriva Osasunei, de la ora 22:00.

Minge de fotbalFoto: Sven Beyrich/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Barcelona este pe locul 3 și se uită de sus la adversar, care ocupă poziția a 11-a. Cele două formații sunt despărție de 13 puncte. Cum titlul pare arvunit de Real Madrid, Barcelona speră să nu iasă din Top 4, pentru a reveni în Liga Campionilor.

Xavi a schimbat în bine fața echipei, într-un timp foarte scurt. O mutare excelentă pentru vestiar a fost readucerea brazilianului Dani Alves (38 de ani).

Chiar dacă vârsta nu-l ajută să facă minuni pe teren, sud-americanul întreține atmosfera. Cântă și dansează necontenit la antrenamente, iar olandezul Memphis Depay și gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang îi țin isonul.

Africanul Aubameyang s-a acomodat repede la rigorile din La Liga și are 4 goluri marcate în 5 meciuri. Barcelona are probleme de lot: de mai multă vreme, nu se poate baza pe Ansu Fati, Sergi Roberto și pe Umtiti.

Gruparea catalană nu excelează la niciun capitol. Golaverajul, 48-29, vorbește despre o echipă care încă se caută.

Barcelona urmărește să întărească defensiva și plănuiește să-l aducă de la Napoli pe stoperul african Koulibaly. În timp ce face eforturi pentru a-i prelungi contractul francezului Dembele.

Osasuna nu prea iubește remizele. Trupa din Pamplona are două înfrângeri și două victorii, în ultimele 4 etape. Pe 19 februarie a încasat un scor de neprezentare, pe teren propriu, de la campioana Atletico Madrid.

În ultimul meci direct, în etapa a 17-a, a fost 2-2, scor care se regăsește și în duelul de pe 31 august 2019, din runda a 3-a de campionat.

În ambele jocuri însă, Osasuna a fost gazdă. Ultimul meci pe „Camp Nou” s-a încheiat cu 4-0 pentru Barcelona. Pe 29 noiembrie 2020, Leo Messi reușea să închidă tabela.

Superbet are cota 2.1 pentru PsF X (remiză la pauză sau la final), la secțiunea Pauză sau Final.

Barcelona vs Osasuna
PsF X


Cotă 2.1


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol