În etapa a 28-a din Spania, campioana Atletico Madrid are în față un adversar minuscul, FC Cadiz. Meciul de vineri, 11 martie, începe la ora 22:00, și are importanță pentru ambii poli ai clasamentului. Departe de lupta pentru titlu, Atletico Madrid, locul 4, duce o luptă pentru o poziție de Liga Campionilor.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

În marile campionate din Europa, bătaia este pentru ocuparea unuia dintre primele 4 poziții, care asigură accesul în Liga Campionilor.

Cu 48 de puncte, Atletico Madrid duce o luptă la baionetă cu Barcelona (48p), Betis Sevilla (46p) și Real Sociedad (44p), cu mențiunea că formația catalană are un meci mai puțin disputat.

La 4 zile distanță de partida cu Cadiz, Atletico are „returul” cu Manchester United, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar antrenorul Diego Simeone ar putea odihni echipa de bază.

În tur, la Madrid, a fost 1-1, iar misiunea spaniolilor pe „Old Trafford” se anunță teribilă.

Atletico, care îl are de 10 ani pe bancă pe argentinianul Simeone, se gândește mult la jucătorii sud-americani. I-ar putea aduce, din vară, pe Di Maria (PSG) și pe Dybala (Juventus), ambii fiind conaționali de-ai tehnicianului.

Cadiz este în coada clasamentului, cu 24 de puncte. Stă pe locul 18, ultimul care retrogradează. Echipa din sudul Spaniei nu simte gustul amar al eșecului de 4 etape: 3 remize și o victorie, pe 6 martie, 2-0 cu Rayo Vallencano.

Granada, prima echipă care se salvează, are 25 de puncte. Așadar, lupta rămâne deschisă și în subsol.

În ultimul meci direct dintre cele două formații, Atletico a dispus cu 4-1 în deplasare de Cadiz. La Madrid, Atletico s-a impus cu 4-0, pe 17 noiembrie 2020. Portughezul Joao Felix reușea o dublă, iar pe lista marcatorilor a încăput și uruguayanul Luis Suarez.

Superbet are cota 1.75 pentru pariul I 1 (conduce Atletico Madrid la finalul primei reprize).

Atletico Madrid vs Cadiz
I 1


Cotă 1.75


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol