În etapa a 27-a din Super Lig, luni, 28 februarie, de la ora 19:00, Fenerbahce se întoarce rănită în Turcia, după ce a fost eliminată de Slavia Praga din Conference League suferind două înfrângeri cu același scor, 2-3, ultima în jocul de joi seară. Așadar, echipei i-a rămas doar campionatul, așa că va fi motivată să învingă.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Fener are parte de un sezon de tranziție, după ce stagiunea trecută s-a bătut pentru titlu. Pe banca tehnică este o situație de interimat, iar implicarea jucătorilor a fost de multe ori redusă, poate și din acest motiv.

În campionat, Fenerbahce (43 de puncte) este pe locul 6, în afara cupelor europene. Dar până la locul 4, pe care stă Adana Demirspor, este o distanță de numai două puncte, astfel că gruparea de pe malurile Bosforului speră.

Din vară, la Fenerbahce se anunță schimbări de proporții. Mircea Lucescu se află pe lista celor 4 tehnicieni luați în calcul să preia echipa din sezonul viitor.

Deși se află sub contract cu Dinamo Kiev, românul ia în calcul o plecare din Ucraina din pricina războiului. Pentru „Il Luce”, ar fi o provocare să conducă și a treia mare forță a Istanbulului, după ce le-a făcut campioane pe Galatasaray și pe Beșiktaș.

Kasimpașa tremură pentru locul în viitorul sezon. Ocupă locul 15, cu 29 de puncte, iar locul 17, ultimul care retrogradează, are 26 de puncte. Iar până la finalul sezonului mai sunt 12 runde.

Ultimele evoluții arată și bine, dar și rău. Bine pentru că partidele s-au lăsat cu goluri, iar potențialul ofensiv al echipei este de bun augur, iar rău pentru că n-au însemnat victorii: 2-2 cu Alanyaspor și 4-4 cu Konyaspor.

Trebuie menționat că ambele sunt două trupe mai bine clasate decât Kasimpașa. Ba chiar Konyaspor este principala urmăritoare a liderului Trabzonspor, fiind clasată pe locul 2, loc care trimite în preliminariile Ligii Campionilor.

În partida din tur, Fener a învins cu 2-1. Gazdele au luat avans confortabil încă de la pauză, 2-0. În 2021, cu Kasimpașa gazdă, Fenerbahce s-a impus cu 3-0.

Superbet oferă cota 2.4 pentru O2+ (Oaspeții marchează două sau mai multe goluri).

Kasimpașa vs Fenerbahce
O2+


Cotă 2.4


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol