​Real Madrid pregătește returul cu PSG, din optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, cu un meci disputat în La Liga, tot în capitala Spaniei, pe „Campo de Futbol de Vallecas”, contra celor de la Rayo Vallecano. Partida de sâmbătă, 26 februarie, contează pentru etapa a 26-a de campionat și va începe la ora 19:30.

Mingi de fotbalFoto: Maksim Konstantinov/SOPA Image / Shutterstock Editorial / Profimedia

După această partidă, Los Blancos o va primi acasă pe Real Sociedad, tot în La Liga, apoi, pe 9 martie, va avea loc, pe „Santiageo Bernabeu”, marele duel cu vicecampioana Franței, care se reia de la 1-0 pentru adversari. Așadar, 3 meciuri în Madrid pentru Real.

Rayo Vallecano, cu Andoni Iraola pe bancă, a stat bine în clasament o bună bucată de vreme. A fost în top, dar de la înfrângerea cu Atletico Madrid, 0-2, pe 2 ianuarie, lucrurile au alunecat spre mai rău, ajungându-se în prezent la o serie negativă, cu 4 înfrângeri consecutive, dintre care una în Copa del Rey și restul de 3 în campionat.

Trupa madrilenă a picat pe locul 11 în campionat, dar privește relaxată spre zona periculoasă. De primul loc retrogradabil o despart 11 puncte, cu 12 runde rămase până la finalul stagiunii. Are un golaveraj negativ, 28-29, iar asta arată că rămâne o echipă mică.

Președintele liderului, Florentino Perez, a mustăcit după prestația avută de echipă la Paris, în Ligă. Real Madrid a suferit lângă Tour Eiffel. „Albii” n-au tras niciun șut pe poarta adversă, iar asta l-a supărat pe șeful „galacticilor”, care ar avea în plan schimbarea antrenorului Carlo Ancelotti. Doar că lucrurile merg prea bine în La Liga pentru a putea face nestingherit un astfel de gest nesăbuit.

Real Madrid conduce cu autoritate în liga spaniolă. A pus 6 puncte între ea și a doua clasată, FC Sevilla. Cifrele vorbesc de la sine: cel mai bun atac (51) și a doua apărare (20).

Visând la Kylian Mbappe, Real își construiește lotul pentru stagiunea viitoare. Primul nou-venit este fundașul dreapta Alvaro Odriozola, care va reveni după împrumutul la Fiorentina.

Odriozola a avut evoluții apreciate în Serie, unde a bifat 20 de partide, reușind să-și treacă în cont un gol și un assist. Jucătorul a fost împrumutat la formația viola la începutul stagiunii.

Odriozola a ajuns la Real Madrid în 2018, de la Real Sociedad, pentru 30 de milioane de euro. Nu s-a impus însă ca titular, adunând doar 43 de meciuri în două sezoane și jumătate. A mai fost împrumutat și la Bayern Munchen, dar și acolo a stat mai mult pe bancă. Alvaro Odriozola are 26 de ani și este cotat la 10 milioane de euro.

În tur, Kroos și Benzema au făcut 2-0 încă din prima repriză, iar columbianul Falcao a redus din diferență, cu 14 minute înainte de final. S-a terminat 2-1 pentru Real Madrid, care acum nu pare în cel mai bun moment al stagiunii.

Superbet deține cota 1.9 la secțiunea Pauză sau Final pentru pariul PsF X (egal la pauză sau la final).

Rayo Vallecano vs Real Madrid
PsF X


Cotă 1.9


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol