Dispută italo-spaniolă în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. Marți, 22 februarie, de la ora 22:00, Juventus se prezintă pe „Estadio de la Ceramica” pentru disputa cu Villarreal, echipă din prima jumătate a clasamentului în LaLiga.

Foto:

Villarreal nu are rezultate excepționale în Spania, dar este coordonată de un antrenor experimentat și valoros, confirmat de rezultate. Unai Emery știe rețeta adjudecării de trofee europene.

Villarreal face parte din categoria formațiilor mici, care a aterizat în Liga Campionilor provenind din Liga Europa, pe care a câștigat-o la penalty-uri contra celor de la Manchester United.

Proba valorii a dat-o pe deplin la momentul optim. Trebuia să nu piardă la Bergamo, pentru a merge mai departe în Ligă, și a reușit chiar s-o bată pe Atalanta, 3-2, în ultima etapă din Grupa F.

O partidă contra unei forțe a Italiei. Așadar, Serie A are acum de luat o revanșă în fața „Submarinului Galben”.

Juventus este cam la același nivel cu Atalanta. Nu întâmplător, recent, cele două au remizat în Serie A, scor 1-1.

Villareal vine după o victorie în deplasare, 4-1 cu Granada, vineri. Cu 3 goluri, olandezul Arnaut Danjuma a fost eroul jocului.

Juventus s-a abonat la scorul de 1-1. Vineri seară, a condus în derby-ul orașului Torino, dar n-a fost capabilă să câștige, așa cum o făcuse în tur.

Poziția de Liga Campionilor îi este pusă în pericol de Atalanta, în condițiile în care primele 3 clasate, AC Milan, Inter Milano și Napoli, nu pot fi deranjate, momentan.

Meciul dintre Villarreal și Juventus este o premieră. Cele două grupări se întâlnesc pentru prima oară într-un joc oficial. În 2009, respectivele formații s-au duelat într-o partidă amicală. Surprinzător, Villarreal s-a impus cu un categoric 4-1.

Superbet are cota 3.1 pentru Final X (remiză la final).

Villarreal vs Juventus
X
Cotă
3.1

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol