Etapa a 26-a din Serie A se încheie luni, 21 februarie. Meciul Cagliari - Napoli a fost programat după terminarea week-endului, pentru a le permite napoletanilor să se recupereze după meciul de joi cu Barcelona, din Europa League.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Cagliari are o serie bună, de 3 partide, cu două remize și o victorie. Cu 8 puncte strânse în ultimele 5 jocuri, Cagliari are cele mai bune cifre dintre formațiile din subsol.

Internaționalul român Răzvan Marin, avertizat cu cartonaș galben la meciul trecut, 1-1 cu Empoli, este om de bază și în mandatul lui Walter Mazzari.

După cele 37 de prezențe în sezonul trecut, mijlocașul central are 24 de meciuri bifate în actuala stagiune, fără să fi înscris vreun gol.

Napoli, 53 de puncte, este în grupul celor 3 care luptă pentru campionat. Iar traseul din ultimele 5 runde este aproape fără greșeală: 13 puncte și doar o remiză, 1-1 cu campioana Inter.

Oaspeții vin după un meci intens, joi, cu Barcelona, iar asta le oferă un mic avantaj celor de la Cagliari, care și-au recuperat jucătorii bolnavi de Covid-19.

O remiză ar fi ideală pentru Cagliari, dar echipa speră la mai mult, dacă ținem cont de victoria de la Bergamo, 2-1 cu Atalanta, una dintre grupările care se bat la ocuparea unei poziții în Top 4.

În tur, în etapa a 6-a, Osimhen și Insigne (penalty) au semnat o victorie fără dubii a gazdelor: 2-0 pentru Napoli.

Superbet are cota 2.45 pentru I X (egal la pauză).

Cagliari vs NapoliI X


Cotă 2.45


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol