​​Visul american continuă LIVE pe Betano! După spectacolul oferit de Bengals și Rams în finala Super Bowl 56 la finalul săptămânii trecute, este rândul vedetelor din NBA să continue seria biletelor verzi cu peste 450 de opțiuni de pariere!

Spectacolul din NBA All Star Game, LIVE pe BetanoFoto: Betano

Team Lebron, 4 victorii consecutive în All Star Game

Pentru a cincea oară la rând, LeBron James se află în postura de căpitan al uneia dintre echipele prezente în duelul stelelor din NBA. Team LeBron are un bilanț de 4-0 în All-Star Game de când James a devenit căpitan în noul format NBA All-Star Game. Cotele îi dau toate șansele să rămână neînvins, cu nume precum Stephen Curry, Giannis Antetokounmpo și Nikola Jokic de partea sa.

Giannis, favoritul cotelor Betano pentru titlul de MVP. Ja Morant poate face surpriză

Giannis “The Greek Freak” Antetokounmpo domină NBA și poate deveni al doilea jucător din istoria baschetului american care câștigă două titluri de MVP consecutive în All Star Game. Primul a fost vedeta celor de la Lakers, Russell Westbrook (2015 și 2016), din postura de jucător al celor de la Oklahoma City Thunder.

Vedeta din Milwaukee are totuși un adversar pe măsură în persoana gigantului din Philadelphia, Joel Embiid, om de bază pentru 76ers. Surpriza poate veni însă din Memphis! Agil și cu un stil aparte în a manevra mingea, Ja Morant a luat cu asalt NBA în acest sezon, iar prestațiile spectaculoase avute în tricoul celor de la Grizzlies i-au adus și prima prezență într-un All Star Game.

Cote Betano câștigător MVP:

  • Giannis Antetokounmpo - cota 4.50
  • Joel Embiid - cota 9.00
  • Ja Morant - cota 9.50

Sute de pariuri speciale pe Betano pentru All Star Game

Ca de fiecare dată, Betano pregătește o serie de Pariuri Speciale prin care încearcă să acopere toate evenimentele ce vor avea loc în timpul partidei. Astfel, ai posibilitatea de a miza pe piețe precum: cum se marchează primul coș în meci, joc câștigat prin buzzer beater, dacă va fi un fault tehnic în meci, câte aruncări de trei puncte reușite va avea fiecare echipă, cine va fi coșgheterul partidei, marcatorul primului sau al ultimului punct și multe alte pariuri interesante până la peste 450 de opțiuni!

Simți că lipsește ceva? Cere un pariu!

Nu ai găsit pronosticul pe care vrei să mizezi? Betano îți oferă și opțiunea "Cere un Pariu", una populară printre pariorii români. Cere ce pariu dorești și nu găsești pe site, de la diverse combinații atât pentru pariuri din meciuri, cât și pentru pariurile pe termen lung.