​Campioana Italiei, Inter, o primește în vizită pe Liverpool, miercuri seară, 16 februarie, de la ora 22:00. Este meciul-tur contând pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Foto:

Cu Simone Inzaghi pe bancă, Inter are constanță în rezultate. A trecut peste eșecul cu AC Milan și a scos o remiză, sâmbătă, la Napoli, scor 1-1. Deși a pierdut primul loc în Italia, are o partidă restantă și atunci poate întoarce totul în favoarea ei, revenind în frunte.

În campionat, Liverpool aleargă disperată după Manchester City, dar are șanse mici să o ajungă din urmă. Sunt 9 puncte diferență, dar și un meci mai puțin pentru Liverpool, caz în care ecartul se poate reduce la 6 puncte.

Cu speranțe mici în Premier League, Liverpool speră într-un traseu cât mai lung în Ligă, unde pornește cu prima șansă contra italienilor.

Liverpool i-a recuperat pe Mane și pe Salah, reveniți de la Cupa Africii. Cei doi s-au înfruntat în marea finală a întrecerii continentale, câștig de cauză având Mane.

Gruparea din orașul trupei Beatles a mai fost în vizită oficială pe „San Siro”. În grupe, s-a duelat cu rivala locală a Interului, AC Milan, pe care a învins-o în două rânduri.

Trupa „cormoranilor” este una dintre cele 3 formații care a ieșit cu maximum de puncte din grupe, la fel ca și Bayern Munchen și Ajax Amsterdam.

Inter și Liverpool sunt două foste campione ale Europei. Inter este regina din 2010 a competiției supreme continentale, cupa fiind adjudecată pe vremea lui Jose Mourinho, iar Liverpool a luat trofeul mai recent, în 2019, cu neamțul Jurgen Klopp la timonă.

Superbet deține cota 1.65 la secțiunea Total Goluri Gazde Prima Repriză (I GNG - gazdele nu marchează în primele 45 de minute).

Inter Milano vs Liverpool
I GNG


Cotă 1.65


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol