​Se aprinde lupta pentru titlu în Serie A, unde un trio de echipe s-a distanțat în frunte. Liderul Inter (53 de puncte) este urmat de SSC Napoli (52p) și de AC Milan (52p), în condițiile în care echipa de pe locul 4, Juventus Torino (45p), este departe.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Sâmbătă seară, 12 februarie, Napoli primește vizita campioanei, care are un meci în minus. Jocul are loc cu începere de la ora 19:00 și contează pentru etapa a 25-a.

Inter Milano, Napoli și AC Milan au parte de o lună februarie palpitantă. Victoria rossonerilor în derby-ul cu Inter a redeschis cursa în campionat.

Cele 3 formații sunt principalele candidate la „lo scudetto”, având în vedere declinul Atalantei și handicapul celor de la Juve.

Derby-ul milanez câștigat de rossoneri a contribuit la creșterea incertitudinii: dacă Inter s-ar fi impus, ar fi devenit foarte complicat pentru oricine să stea în calea campionilor en-titre ai Italiei.

La orizont se află însă o perioadă fundamentală: Napoli va înfrunta ambele echipe milaneze, într-un program complicat de confruntările europene, în care sunt implicate atât Inter, cât și Napoli.

Napoli - Inter a început cu haos la casele de bilete virtuale. Au existat prea multe solicitări online, iar site-ul s-a defectat.

Entuziasmați de victoria cu Venezia și de redeschiderea luptei în campionat, fanii napoletani s-au înfuriat la culme.

Mulți suporteri au așteptat de ore în șir pe site-ul unde sunt vândute oficial biletele la meci. Prețurile au început de la la 20 și 35 de euro, la peluze și la tribuna a doua.

Site-ul a fost luat cu asalt de mii de fani și, de la un moment dat încolo, reclamațiile au luat foc pe rețelele de socializare, formulând public plângeri privind dificultățile întâmpinate în procesul de achiziționare a tichetelor.

Napoli a câștigat etapa trecută la Venezia, scor 2-0, cu nigerianul Victor Osimhen, revenit după COVID și după o accidentare, deschizător de drum pe tabela de marcaj.

Atacantul de 23 de ani n-a participat la Cupa Africii pe Națiuni și se prezintă odihnit. Un alt atacant, Andrea Petagna, a închis tabela.

Inter a evoluat, marți, în sferturile de finală ale Cupei Italiei cu AS Roma. A fost o victorie facilă, cu 2-0.

Dzeko și Sanchez n-au avut milă de Mourinho, revenit acasă, la Milano, pe stadionul formației cu care, în 2010, a reușit tripla istorică.

În ultimele 5 meciuri directe cu Napoli, Inter a câștigat 3 partide, iar două s-au terminat la egalitate, cu același scor: 1-1.

Succesele au venit atunci când Inter a evoluat acasă, iar remizele au apărut când Napoli a fost gazdă, așa cum se va întâmpla și sâmbătă seară.

Superbet are cota 1.75, la secțiunea Pauză sau Final (PsF X).

Napoli vs Inter PsF X


Cotă 1.75

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol