Partidă spectaculoasă, care promite goluri, în Spania, între două foste mari campioane, FC Barcelona și Atletico Madrid, duminică, 6 februarie, de la ora 17:15, în etapa a 23-a din La Liga.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Ambele sunt departe de liderul Real Madrid, iar momentan sunt vecine în clasament, având doar câte 21 de jocuri disputate. Trupa din Capitală (locul 4) are 36 de puncte, iar Barcelona (locul 5) - 35 de puncte.

Barcelona n-a stat degeaba în mercato-ul din iarnă. Antrenorul Xavi a adus doi jucători din Premier League: spaniolul Adama Traore (împrumutat de la Wolverhampton) și gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal Londra).

Primul, un pachet de mușchi, este un produs 100% al La Masia, academia catalanilor, așa că este de așteptat să se adapteze repede la cerințele clubului.

În schimb, africanul, care avea mari probleme la Arsenal cu managerul spaniol Mikel Arteta - care-l trimisese la echipa a doua, sosește în La Liga cu statut de vedetă.

Celelalte soluții pentru postul de vârf avansat, olandezul Luuk de Jong și danezul Martin Braithwaite, nu corespund pretențiilor Barcelonei, iar „Auba” va fi om de bază.

Atacantul de 32 de ani a semnat cu FC Barcelona un contract valabil șase luni, în care va avea salariul de 20.000 de euro pe lună.

Totuși, marele vis al Barcelonei rămâne norvegianul Erling Halaand. „Vârful” Borussiei Dortmund va fi greu de adus din pricina dificultăților financiare pe care le are clubul de pe „Nou Camp”.

Barcelona l-a lăsat să plece pe brazilianul Philippe Coutinho, aterizat în Premier League, la Aston Villa, sub comanda lui Steven Gerrard.

Campioana en-titre, Atletico Madrid, are doi oameni pe care Barcelona nu i-a mai putut ține la echipă, după ce a trecut pe modul „economic”: francezul Antoine Griezmann și uruguayanul Luis Suarez.

Sud-americanul a punctat, marți seară, în victoria cu 4-1 în fața Venezuelei, în preliminariile pentru Cupa Mondială, și are moralul ridicat.

Cei mai buni marcatori ai celor două formații au fiecare câte 8 goluri: olandezul Memphis Depay și argentinianul Angel Correa. Sunt însă departe de francezul Karim Benzema, 17 goluri.

În tur, francezul Thomas Lemar și uruguayanul Suarez au adus o victorie facilă pentru gazde: 2-0.

Superbet propune cota 1.8 la GG Combo pentru GG (Ambele Marchează).

Barcelona vs Atletico Madrid GG combo


Cotă 1.8


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol