Pe „Old Trafford”, vineri, 3 februarie, de la ora 22:00, Manchester Untied are meci cu divizionara secundă Middlesbrough, în 16-imile de finală ale Cupei Angliei la fotbal. Pare un meci cu sens unic. Partida se dispută într-o singură manșă.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Veștile rele continuă la United, care a rămas, temporar, fără un jucător care se impusese în ultima perioadă în primul 11.

Este vorba despre „băiatul rău” Mason Greenwood, care a fost arestat duminică, după ce logodnica lui, Harriet Robson, a postat o serie de fotografii pe Instagram cu chipul însângerat şi semne vizibile de violenţă pe corp şi pe picioare. „Pentru oricine vrea să ştie ce mi-a făcut Mason Greenwood”, a scris femeia.

Atacantul este acuzat de viol și de agresiune şi violenţă. Pe lângă fotografii şi videoclipuri, femeia a mai pus online şi o înregistrare audio a unui presupus scandal între cei doi, inclusiv ameninţări, însă totul a fost şters la scurt timp.

Poliția a avut timp să ia la cunoștință faptele, înainte să fie șterse, apoi a trecut la reținerea fotbalistului.

Manchester United a emis un comunicat în care explică faptul că fotbalistul în vârstă de 20 de ani „nu se va întoarce la antrenamente sau la jocuri până la o nouă notificare”.

Greenwood şi Robson se cunosc încă de pe vremea când erau la şcoală, Mersey School din Greater Manchester, dar, conform presei britanice, au rupt relaţia în septembrie 2020, când fotbalistul, după un meci pentru echipa naţională, a fost descoperit într-o cameră de hotel cu Phil Foden, de la Manchester City, şi două modele islandeze.

Vin și vești plăcute dinspre Manchester United. Karna, fiica fostului antrenor al echipei, norvegianul Ole Gunnar Solskjaer, a debutat pentru echipa feminină a Red Devils, în victoria cu 2-0 din turul al patrulea al Cupei FA de la Bridgwater.

Este un fapt unic pentru United. Niciodată în istorie, tatăl și fiul/fiica nu au purtat tricoul „diavolilor”.

Fostul atacant și antrenor de la United s-a numărat printre cei 2.500 de spectatori prezenți la Somerset, pentru a o urmări pe adolescentă la debutul în Women FA Cup. Tânăra Solskjaer s-a alăturat academiei lui United în 2019.

După ultimele rezultate, Manchester United a izbutit să urce pe locul 4 în campionat.

Boro este pe 6 în Championship (primele două poziții promovează direct, iar locurile 3-6 susțin baraj de promovare în Premier League).

Ultimul lor duel datează din 2017, 3-1 pentru United în etapa a 29-a de campionat. S-a jucat pe „Riverside Stadium”, cu 32.689 de spectatori în tribună.

Superbet are, la secțiunea Total Goluri Gazde Prima Repriză, cota 1.55 (I G1+), gazdele vor marca minimum un gol în primele 45 de minute.

Manchester United vs Middlesbrough I G1+


Cotă 1.55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol