Etapa a 23-a din Italia se încheie cu o partidă de gală: AC Milan vs Juventus Torino. Meciul se dispută duminică, 23 ianuarie, de la ora 21:45.

Minge de fotbalFoto: legaseriea.it

Gruparea din Lombardia (48 de puncte) este pe locul 2, la cinci puncte în spatele liderului Inter Milano. În schimb, trupa din Piemonte caută să revină în prim-plan, având 41 de puncte și tânjind la Top 4.

Deocamdată, Juve se uită de jos în sus la Atalanta, Napoli, Milan și la Inter. Dar, recuperează puternic. În etapa a 14-a, „Bătrâna Doamnă” era pe locul 7, la 7 puncte de Atalanta, iar acum este pe locul 5, la două puncte de trupa din Bergamo.

Echipa din Torino n-are un superstar în lot, după plecarea lui Ronaldo. Este dusă în spate de argentinianul Dybala, care are 64 de șuturi expediate în actualul sezon.

Doar Vlahovic (75), Immobile (66) și Berardi (65) au șutat mai mult în Serie A decât cel alintat „La Joya”.

Dybala discută prelungirea contractului, în această perioadă a stagiunii fiind socotit omul numărul 1.

Juventus îl vrea pe fundașul elvețian Denis Zakaria, de la formația germană Borussia Moenchengladbach, jucător dorit și de Manchester United.

Iar la AC Milan ar putea ajunge stoperul Ivorian Eric Bailly, care ar urma s-o părăsească pe Manchester United.

Milanul lui Stefano Pioli este echipa care a ratat cele mai multe lovituri de la 11 metri în Serie A, 3, prin Kessie, Ibrahimovic și Theo.

Dar are și recorduri pozitive. Leao are 50 de driblinguri, cele mai multe din campionatul Italiei, fiind socotit cel mai în formă jucător al momentului, cu două goluri și două pase decisive în ultimele 4 partide.

Allegri are ambiția să o învingă pe AC Milan, formație cu care a făcut performanță în perioada 2010-2014.

În tur, în etapa a 4-a din Serie A, scorul a fost 1-1. Au înscris două vârfuri veritabile: spaniolul Morata, respectiv croatul Rebic.

Superbet are la capitolul Pauză sau Final, PsF X (Pauză sau Final egal), cota 1.72.

AC Milan vs Juventus PsF X


Cotă 1.72


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol