Spin, specială, jackpot! Betano găsește combinația perfectă între tehnologie și divertisment ducând termenul de inovație la următorul nivel în lumea digitalului din România odată cu lansarea primului portal AR.

Intra in Lumea BetanoFoto: Betano

Disponibil pe platformele celor doi giganți din Social Media, Facebook și Instagram, portalul “Lumea Betano” depășește limitele tradiționale ale spațiului virtual românesc și atinge noi culmi în materie de entertainment prin folosirea unică a tehnologiilor de ultimă generație.

Lumea Betano, peste tot cu tine! Distracția începe acum

În premieră pentru România, Betano te invită să explorezi teritorii necunoscute din spațiul rețelelor de socializare și oferă o experiență de realitate augmentată prin filtrul Lumea Betano.

Ambasadorul Betano, Ciprian Marica și Lora, proaspăt ambasador al Cazinoului Betano, au furat startul și s-au aventurat deja în Lumea Betano, alături de fostul protagonist al show-ului “Burlacul”, Andi Constantin. Tu ce mai aștepți? Un smartphone, o conexiune bună la internet și o suprafață plană sunt cele 3 elemente de care ai nevoie pentru a trece dincolo de barierele tradiționalului și a profita la maximum de cea mai nouă experiență digitală, unică în spațiul virtual românesc.

Deschide ușa, pășește în Lumea Betano și câștigă gadgeturi de ultimă generație

Inovația stă la baza oricărui proiect realizat de Betano și de aceea setea de cunoaștere a utilizatorilor este răsplătită cu gadgeturi de ultimă generație. Premiile sunt “ascunse” și pot fi găsite cu ușurință în filtrul Lumea Betano, atât pe Facebook, cât și pe Instagram, iar fiecare urmăritor al paginilor Betano poate participa la concurs, urmând pașii din regulament.

Intră în Lumea Betano!

Fii și tu one-step ahead în universul digital alături de noi și trăiește o experiență unică, direct pe smartphone-ul tău. Fă-ți curaj și pășește în Lumea Betano de pe Instagram sau Facebook și nu uita să te înscrii în concurs pentru a câștiga, la alegere, o consolă de jocuri sau un smartphone de ultimă generație!