În Italia se joacă etapa a 22-a, care duminică, 16 ianuarie, de la ora 21:45, programează un joc de nivelul Ligii Campionilor, între Atalanta Bergamo și Inter Milano. Ambele au avut meciuri la mijlocul săptămânii, miercuri, 12 ianuarie.

Minge de fotbalFoto: legaseriea.it

Trupa din Bergamo a jucat contra Veneziei, în Cupa Italiei, și a câștigat lejer, pe teren propriu, cu 2-0. A devenit astfel prima formația care pășește în sferturile de finală.

În schimb, campioana Inter Milano a disputat Supercupa Italiei cu Juventus Torino, pe „San Siro”. Inter s-a impus cu 2-1, cu gol decisiv marcat în prelungirile prelungirilor (minutul 120+1) de chilianul Alexis Sanchez.

Atalanta și Inter au jucat în grupele Ligii Campionilor în acest sezon. Și nu s-au făcut de râs. Gruparea din Bergamo a prins doar locul 3 și va continua în Liga Europa, în timp ce milanezii merg mai departe în primăvara Ligii Campionilor.

Lotul Atalantei este garnisit cu nume importante. Iar cei care nu prind minute aleg să plece.

Atalanta a decis să dea „undă verde” vânzării rusului Alexei Miranchuk, care a ajuns la echipă de la Lokomotiv Moscova, în schimbul sumei de 15 milioane de euro, în 2020.

La începutul lunii, se găsise și o înțelegere de principiu cu Genoa, sub formă de împrumut. Pista a căzut pe ultima sută de metri.

Atalanta este pe cale să pună mâna pe argentinianul Julian Alvarez. Potrivit „Diario Olé”, Napoli și Atalanta sunt implicate în cursa pentru a-l cumpăra pe sud-american.

Clauza de eliberare a acestuia se ridică la 20 de milioane de euro. Așadar, bergamascii joacă în liga mare, cu sume importante investite în achiziții.

Și acum, ambele formații sunt pe locuri de Ligă. Atalanta este pe 4, cu 41 de puncte în 20 de jocuri, iar Inter conduce în Serie A cu 49 de puncte, deși are un meci mai puțin decât formațiie de pe locurile 3 și 4 (AC Milan - 48 de puncte, respectiv Napoli - 43 de puncte).

În ultimul meci direct, în etapa a 6-a de campionat s-a înregistrat remiză, 2-2, cu 3 goluri marcate în prima repriză și cu fiecare formație câștigând câte o repriză. Inter a ratat șansa victoriei în minutul 86, când Dimarco a irosit un penalty.

Superbet are cota 1.85 pentru PsF X (egal la Pauză sau la Final).

Atalanta vs Inter PsF X


Cotă 1.85


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol