O competiție veche de când lumea, Cupa Angliei la fotbal are în program meciuri din "32"-imile de finală. Luni, de la ora 22:15, Manchester United o așteaptă pe "Old Trafford" pe Aston Villa. Meciurile din turul 3 au loc într-o singură manșă.

Minge de fotbalFoto: premierleague.com

Ambele formații au probleme în Premier League, unde tocmai au suferit înfrângeri la limită. "Diavolii" au pierdut acasă cu Wolverhampton, scor 0-1, iar Aston Villa a cedat cu Brentford, 1-2, pe 2 ianuarie.

Trupa din Birmingham are o evoluție oarecum ciudată în campionatul intern: urăște egalurile. Ori câștigă, ori pierde, pe principiul "ori la bal, ori la spital".

Ultima remiză a avut-o pe 28 august 2021, 1-1 cu Brentford, în etapa a 3-a de campionat. De atunci, 16 meciuri de Premier League, în care a avut 10 eșecuri și 6 victorii.

A mai remizat o dată de la jocul cu Brentford, 1-1 cu Chelsea, în Cupa Ligii Angliei, meci pe care l-a cedat la penalty-uri.

United are de luat o revanșă. La cea mai recentă partidă directă, pe 25 septembrie 2021, Aston Villa a câștigat chiar pe "Old Trafford". Era etapa a 6-a din Premier League.

A fost 1-0 pentru vizitatori, cu un gol marcat în minutul 88 de Kortney Hause. În minutul 90+3, portughezul Bruno Fernandes a irosit o lovitură de la 11 metri.

Pe băncile tehnice ale celor două echipe se aflau alți antrenori decât cei care stau acum.

La Manchester era norvegianul Ole Gunnar Solskjaer, iar Aston Villa era condusă de englezul Dean Smith.

În acest moment, la United activează neamțul Ralf Rangnick. Dincolo, conducerea l-a cooptat Steven Gerrard, venit de la Glasgow Rangers.

Superbet oferă cota 1.62 pentru Final 1 (victorie Manchester United).

Manchester United vs Aston Villa
1
Cotă 1.62

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol