Cel mai interesant meci al etapei a 21-a din Italia, a doua din retur, se joacă duminică, 9 ianuarie, de la ora 19:30. Asta dacă nu cumva meciul va fi amânat. În ultimele zile, situația medicală s-a agravat brusc în Italia.

Minge de fotbalFoto: legaseriea.it

Sunt echipe cu loturi decimate, precum Salernitana, Bologna, Verona sau Udinese, așa că n-ar fi o surpriză ca anumite jocuri să fie reprogramate.

Se ia în calcul introducerea, de la 1 februarie, a obligativității vaccinării fotbaliștilor. Situația este, așadar, pe muchie de cuțit.

Deja, 4 partide din runda de Bobotează, 6 ianuarie, au fost amânate. „Să ne oprim din a juca? Este dificil de făcut asta. Nu mai sunt date libere în calendar, pentru a recupera meciurile”, declara antrenorul sârb Sinișa Mihajlovic (Bologna), înaintea etapei de joi, a 20-a.

Ca fost antrenor la Inter Milano, cu care a câștigat titlul și Liga Campionilor în 2010, Jose Mourinho are în Juventus Torino o adversară tradițională. Se știe că meciul Inter - Juventus este socotit „Derby d'Italia”, deși rivalitatea locală este dusă de Inter cu AC Milan.

Juventus arată tot mai mult ca o echipă cu un prezent incert, care se pregătește mai degrabă pentru viitor.

Piemontezii sunt aproape să-l piardă pe spaniolul Alvaro Morata, care vrea să plece la Barcelona, pentru a-l ajuta pe fostul său coleg de la națională, dar și fost rival în duelurile Real - Barca, Xavi, actual antrenor al catalanilor.

Soluțiile pentru înlocuirea ibericului sunt italianul Gianluigi Scamacca (Sassuolo) și argentinianul Mauro Icardi (PSG), care a mai fost în Serie A, la Inter Milano și la Sampdoria Genova.

„Pleacă Morata și vine Icardi? Juve iese în câștig”, a comentat Fabrizio Ravanelli, fosta glorie a torinezilor. Cel poreclit „La Pena Bianca” era partenerul din atac al lui Gianluca Vialli.

În meciurile directe, Juventus s-a impus de fiecare dată în partidele jucate pe teren propriu în 2021, cu 1-0 și cu 2-0.

În ultimul joc cu Roma în postura de gazdă, pe 27 septembrie 2020, cele două au terminat nedecis, după câte o dublă reușită de Veretout, respectiv Ronaldo.

Superbet oferă la Total Goluri Meci cota 1.55 pentru 2-4 goluri.

AS Roma vs Juventus Cotă


2-4 goluri în meci
1.55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol