Supercupa de fotbal a Turciei, meciul care pune față-n față câștigătoarea titlului și deținătoarea Cupei, se joacă miercuri, 5 ianuarie 2021, de la ora 19:45. Partida are loc pe teren neutru, la Doha (Qatar), urmând a fi găzduită de stadionul "Ahmed bin Ali".

Minge de fotbalFoto: Sven Beyrich/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Beșiktaș a luat totul în sezonul trecut, titlul și Cupa, așa că duelul din Supercupă îl poartă acum cu finalista Cupei, Antalyaspor.

Finala Cupei Turciei s-a disputat la Izmir, la mijlocul lunii mai 2021, iar "vulturii au pus mâna pe trofeu după o pauză de 10 ani, realizând eventul, după ce, cu 3 zile înainte, cuceriseră titlul. Beșiktaș s-a impus cu 2-0 în ultimul act.

Beșiktaș n-a putut păstra ritmul din glorioasa stagiune trecută. "Vulturii" se gândeau că vor domni mult timp peste Turcia, impunând o dinastie.

Visul hegemoniei s-a spulberat iute, de la primele meciuri de campionat și din Liga Campionilor.

De echipa invincibilă a lui Sergen Yalcin, fost elev al lui Mircea Lucescu, s-a ales praful. N-a strâns niciun punct în grupa de Ligă, iar în Super Lig este pe locul 7, la o diferență uluitoare în spatele liderului Trabzonspor: 18 puncte, la finalul turului. Antalyaspor este pe locul 15 în campionat.

Ambele merg mai departe în Cupă, în optimile de finală, după jocuri care au încheiat 2021.

În penultima zi a anului, Beșiktaș a trecut de Altay Izmir cu 1-0, iar două zile mai devreme, gruparea din Antalya a trecut, tot în Cupă, de Giresunspor cu 2-1.

Meciurile directe au dat dreptate favoriților. În 2021, Antalyaspor a fost de 3 ori gazdă și n-a câștigat niciodată: 3-2, 2-1 și 1-1.

Cu "vulturii" în postura de gazde, 1-1 și un 3-0 pentru Beșiktaș, ambele jocuri disputându-se în 2020.

Superbet are în ofertă Combo Final 1 Și Goluri, 1&0-4 (câștigă Beșiktaș și se înscriu până la 4 goluri în meci).

Beșiktaș vs Antalyaspor


Combo Final 1 Și Goluri, 1&0-4


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol