​În Cupa Turciei la fotbal intră în arenă formațiile din Super Lig, prima divizie fotbalistică. Fenerbahce are meci programat miercuri, 29 decembrie, de la ora 20:00. „16”-imile de finală se dispută într-o singură manșă, iar pentru ambele formații este ultimul joc din 2021.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Fener suferă în Super Lig, terminând turul la o distanță de 14 puncte de liderul Trabzonspor.

Ultimul joc de campionat l-a avut duminică, acasă, cu Yeni Malatyaspor, trupa lui Marius Ninel Șumudică.

Gruparea din Istanbul s-a impus lejer, cu 2-0, și termină turul pe locul 4, care trimite în preliminariile Conference League. E, totuși, prea puțin pentru o formație învățată cu sferele înainte ale puterii.

Adversara din Cupa Turciei, Afjet Afyonspor, este o echipă din Liga II - Divizia Kirmizi. În Turcia, Liga II, care are două serii (Beyaz și Kirmizi), înseamnă a treia divizie internă, după Super Lig și Liga 1.

Afjet ocupă locul 3, cu 37 de puncte în 19 etape, la 8 puncte de lider. În divizia superioară promovează automat prima poziție, iar locurile 2-5 susțin baraj.

Echipa are în lot 3 stranieri: englezul Alper Tursun, germanul Yusul Kasal și azerul Cihan Ozkara. Echipa pregătit de Cem Kavcak a trecut, în 32-imile de finală de Istanbulspor, o formație de ligă secundă, scor 3-2.

Superbet oferă cota 1.5 pentru G2+ (gazdele marchează două sau mai multe goluri).

Fenerbahce vs Afjet Afyonspor G2+


Cotă 1.5


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol