Super Lig, prima ligă de fotbal din Turcia, a avut etapă intermediară la mijlocul acestei săptămâni, așa că programul a lăsat loc liber pentru a se putea desfășura în voie trupele din divizia a doua, Lig 1.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Este etapa a 18-a, ultima a turului, iar vineri, 24 decembrie, sunt programate două jocuri, Altinordu Izmir vs Boluspor (ora 15:30) și Adanaspor vs Kocaelispor (ora 18:00).

Cel din urmă joc pune față-n față două formații care au conchetat cu prima divizie.

Acum, ambele sunt în „mizerie”, luptându-se să prindă play-off-ul de promovare (locurile 3-6, în timp ce primele două poziții trimit direct în Super Lig).

Adanaspor nu pierde de 3 jocuri (două remize și o victorie) și este pe locul 10, cu 23 de puncte, iar imediat deasupra ei se află adversara de vineri, cu un punct în plus.

Sunt echipe cu apetit ofensiv considerabil. Acum două runde, pe 14 decembrie, Kocaelispor a pierdut, scor 2-3, cu Altinordu Izmir.

Kocaelispor a fost făcută cunoscută în România de Dumitru Stângaciu (câștigător al Cupei Campionilor Europeni și al Supercupei Europei cu Steaua). Fostul portar a evoluat pentru această echipă în perioada 1996-2001.

Bugetele sunt mici în Lig 1, iar românii nu mai au loc în eșalonul secund din Turcia.

În ultimul meci direct, Kocaelispor a câștigat cu 2-1 pe terenul rivalei de vineri. Era 1 decembrie 2021, în 32-imile de finală ale Cupei Turciei.

Superbet oferă cota 1.95 pentru peste 2.5 goluri.

Adanaspor vs Kocaelispor Cotă


Peste 2.5 goluri în meci
1.95


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol