Meci dezechilibrat în Olanda, între liderul PSV Eindhoven și Go Ahead Eagles, în etapa a 18-a din Eredivisie (prima a returului), joi, 23 decembrie, începând cu ora 19:45.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

PSV Eindhoven a trecut în frunte în Eredivisie, prima ligă de fotbal a Olandei, profitând de piedica pusă acum două etape de AZ Alkmaar campioanei Ajax Amsterdam.

În runda trecută, formația „lăncierilor” s-a impus la Rotterdam, 2-0 cu Feyenoord, iar PSV s-a distrat, în deplasare, cu RKC Waalwjik, scor 4-1.

Situația în Top 3 o are în față pe PSV Eindhoven, 40 de puncte, urmată de Ajax Amsterdam, 39 de puncte, și de Feyenoord, 36 de puncte.

La Eindhoven, echipa germanului Roger Schmidt marchează cu toate liniile.

Straniu, dar PSV nu are niciun marcator în Top 10 (golaveraj excelent, 44-24).

Belgianul Vertessen (20 de ani), cu 6 goluri, este cel mai bun marcator, punând în umbră atacanți de calibru, precum israelianul Zahavi, brazilianul Vinicius, francezul Gakpo, englezul Madueke sau portughezul Bruma.

În Grupa B de Europea League, PSV Eindhoven a terminat pe locul 3, după AS Monaco și Real Sociedad. Va continua în Conference League, unde se va duela cu echipa israeliană Maccabi Tel Aviv în play-off-ul competiției.

G. A. Eagles este pe locul 11, cu 21 de puncte. Singurul nume sonor din lot este Jacob Mulenga, 37 de ani, cu o carieră în Franța (Strasbourg), Turcia (Adana Demirspor) sau China (Liaoning).

Etapa trecută, din week-end, a cedat acasă, 0-2 cu NEC Nijmegen. Merge însă mai departe în Cupa Olandei, 2-0 cu Rod Kerkrade în 16-imile de finală, la mijlocul săptămânii trecute.

În tur, 2-1 pentru PSV. Iar al doilea cel mai vechi duel datează din 2017, 3-1 pentru PSV în deplasare. De altfel, gruparea din Eindhoven s-a impus în toate 5 din urmă meciuri (1-0 în 2016, 3-0 în 2015 și 5-0 în 2014).

Superbet deține în ofertă cota 1.6 pentru pariul 2-4 Total Goluri în Meci.

PSV vs G.A. Eagles
Cotă


2-4 goluri total
1.6


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol