Real Madrid merge pe „San Mames” pentru partida cu Athletic Bilbao, de miercuri, de la ora 22:30, din etapa a 21-a a Spaniei. Este o deplasare dificilă pentru „albi”, care însă nu-și fac probleme în clasament.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Sunt o mașină de goluri și au de unde pierde puncte, mai ales că au trecut cu brio și peste testul cu Atletico Madrid, câștigat cu 2-0 pe „Bernabeu”.

Gruparea din Țara Bascilor este o trupă de mijlocul clasamentului, altădată de temut. În sezonul de toamnă-iarnă are un moment negru, cu multe meciuri fără victorie înșirate.

Pe 23 octombrie a răsărit ultimul succes în campionat, 2-1 cu Villarreal, o formație de Liga Campionilor. De atunci, 3 înfrângeri și 5 remize.

Ghinionul s-a spart cu Betis Sevilla, duminică, 3-2 pentru basci, acasă. Deși a deschis scorul încă din minutul 2, Athletic a fost întoarsă, însă a izbutit golul victoriei în minutul 89.

Liderul Spaniei traversează o perioadă de aur. Se cunoaște că don Carlo este un om de-al casei. Cu italianul Ancelotti pe bancă, Realul a schimbat garda, renunțând fără regrete la Sergio Ramos, liderul vestiarului. Brazilianul Eder Militao și austriacul Alaba s-au impus în apărare.

Antrenorul venit de la Everton a păstrat însă intactă linia la mijloc, cu Kroos, Modric și Casemiro elemente-cheie, și are un om de gol în mare formă, Benzema, cu ajutoare de nădejde: Vinicius, Rodrygo și Asensio.

Ultimii doi și Bale au fost loviți de Covid și sunt indisponibili. Față de Barcelona, care acuză șocul despărțirii de Messi, la Real, plecarea de acum câțiva ani a lui Ronaldo aproape că nu s-a simțit.

Realul se pregătește de o dublă spectaculoasă cu PSG, în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

„Cu PSG va fi o luptă entuziasmantă”, s-a pronunțat peninsularul Ancelotti, care se fălește că are un lot cuprinzător și este convins că virusul Covid nu-i va tulbura munca la echipă. „Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus”, a comentat Ancelotti.

Un caz tinde să devină belgianul Eden Hazard, care de 3 luni nu reușește să prindă tricoul de titular, resimțind concurența teribilă de la mijloc în sus.

A fost titularizat duminică, la jocul cu Cadiz, beneficiind de absențele din lot.

Superbet propune cota 1.72 pentu pariul PsF X la pauză (egal la pauză).

Bilbao vs Real Madrid
PsF X


Cotă 1.72


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol