Etapa a 18-a în Italia începe vineri, 17 decembrie. De la ora 21:45, Inter Milano, noul lider din Serie A, are o misiune facilă cu ultima clasată, Salernitana.

Minge de fotbalFoto: legaseriea.it

Tot meritul îi revine antrenorului Simone Inzaghi, care a stabilizat echipa, după criza care se prefigura ca urmare a plecării lui Antonio Conte și a atacantului central Romelu Lukaku.

Iar după stabilizare, a urmat suișul. Echipa a terminat în spatele Realului în Ligă, iar în optimile de finală o așteaptă Liverpool.

Nerazzurrii sunt o adevărată mașină de goluri în 2021. În acest an, au înregistrat cifre senzaționale. Mai întâi cu Conte, apoi cu Inzaghi, forța Interului pe faza ofensivă nu a dat greș.

Inter a marcat 98 de goluri, fiind la un gol de recordul clubului într-un an calendaristic, care datează din 1950.

E drept, acum sunt mai multe meciuri de-a lungul unui an întreg, deci mai multe posibilități de a puncta. Dar, atunci se domina mai apăsat, pe când acum nu există formație care să poată câștiga toate meciurile, iar cel puțin în Italia puterea fotbalistică baleiază dintr-o zonă într-alta.

Salernitana este o formație fără speranțe. Echipa are un singur nume mare în lot, dar care n-o ajută prea mult.

Francezul Franck Ribery (38 de ani), venit după două stagiuni la Florenza, sprijină formația lui Fabrizio Castori doar la nivel de imagine.

Pe teren, francezul promovat de Hagi la Galatasaray bate pasul pe loc.

Gazdele au 3 meciuri fără gol marcat. Etapa trecută, 0-4 cu Fiorentina. Ultimul punct l-a luat tocmai pe 26 noiembrie, 1-1 cu Cagliari.

Ultimul meci direct între cele două echipe s-a jucat în 1999. A fost 2-0 pentru Salernitana.

Cu 2-0 a pierdut recent trupa din Salerno contra altor doi granzi ai Serie A, AC Milan și Juventus Torino. Așadar, 2-0 pare scorul-simbol al „lanternei”.

Cota 6 la Superbet pentru scor corect 0-2 (victorie Inter).

Salernitana vs Inter Cotă


Scor exact: 0-2
6.0


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol