În Bănie, pe arena „Ion Oblemenco” se prezintă UTA, o echipă pe care a ajuns-o oboseala, după un sezon trecut dus foarte bine până la final. Căderea din prezent este oarecum normală, iar susținerea necondiționată a fanilor o ajută să nu se prăbușească. Duelul craioveano-arădean are loc marți, 24 decembrie, de la ora 20:30, în etapa a 20-a din Liga 1.

Minge de fotbalFoto: Sven Beyrich/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ambele echipe din Liga 1 ale Craiovei sângerează, una mai mult ca alta.

Craiova lui Rotaru s-a îndepărtat de lupta pentru titlu, iar Craiova lui Mititelu tocmai a dat afară al treilea antrenor în 19 etape și este între cele mai slabe 3 echipe ale campionatului.

Trupa lui Reghe suferă la capitolul consistență. Este motivul pentru care nu poate ține pasul cu CFR Cluj-FCSB, duetul din față.

Oltenii au obținut un punct al disperării pe stadionul „Anghel Iordănescu”, cu un gol egalizator reușit pe final în poarta revelației FC Voluntari.

Două remize are Craiova în ultimele jocuri. Din fericire, ambele cu goluri marcate, 2-2 cu Botoșani și 1-1 cu Voluntari.

Ele au oprit eșecurile cu 2-3 în fața FCSB-ului și Argeșului.

Între cele două serii de meciuri s-a infiltrat victoria cu 3-0 din Cupa României, cu Filiași.

Craiova lui Rotaru nu resimte o presiune venind dinspre suporteri, așa cum se întâmplă la Craiova lui Mititelu, unde s-au strâns cei mai pătimași și mai vocali olteni.

UTA vine după 0-0 cu Botoșani. Are motive de îngrijorare. Victoria nu apare în ultimele 6 etape (3 remize și 3 înfrângeri). Cădere până pe locul 9 în clasament, 26 de puncte, dar golaveraj pozitiv: 16-13.

Linia de plutire este cuvântul-cheie la Arad. UTA s-a impus în meciul-tur, 1-0, gol Liviu Antal în minutul 70.

Superbet are cota 6 pentru scor corect 1-0.

U Craiova vs UTA Arad
Scor 1-0


Cotă 6

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol