În etapa a 17-a din Liga 1 la fotbal, FCSB se deplasează în Bănie, pentru al doilea meci cu Toni Petrea pe bancă, de la revenirea acestuia la gruparea bucureșteană. Tehnicianul FCSB-ului și Laurențiu Reghecampf se cunosc foarte bine, primul fiindu-i secund antrenorului oltenilor. Duelul se ține duminică, 28 noiembrie, de la ora 20:15.

Pontul zileiFoto: Profimedia

Laurențiu Reghecampf a fost dorit în vară la FCSB, dar părțile nu s-au înțeles.

El a mai antrenat trupa lui Gigi Becali în perioada 2012-2014, când a câștigat două titluri în Liga 1 și o Supercupă, și între decembrie 2015 și mai 2017, când roș-albaștrii au cucerit o Cupă a Ligii.

A fost însă și perioada în care FCSB a pierdut titlul în dauna celor de la Astra, echipă antrenată de Marius Șumudică la acea vreme, după care a mai urmat un eșec, sezonul următor, în dauna celor de la Viitorul.

Reghe a avut performanţe remarcabile la FCSB. La cârma roş-albaştrilor, a avut câteva borne memorabile: în 2013 a câştigat titlul cu 5 etape înainte de finalul sezonului, egalând astfel recordul lui Emeric Ienei din 85/85 şi 86/87.

Cu el pe bancă, FCSB a reuşit în premieră să elimine din Europa o deţinătoare a CCE/UCL: Ajax (sezonul 2012/2013). A învins Chelsea, deţinătoarea UEFA Champions League, cu 1-0, pe Arena Naţională.

176 de partide a bifat Laurențiu Reghecampf în cele două "mandate" pe banca FCSB-ului.

Două titluri de campion are Reghe cu echipa lui Becali: 2012-2013 şi 2013-2014. În 2013, Reghecampf a fost numit antrenorul anului în România.

Laurențiu Reghecampf nu crede că Gigi Becali va vinde FCSB, deși omul de afaceri a declarat public că va accepta o eventuală ofertă din partea suporterilor.

Ultrașii FCSB vor să recupereze clubul din mâinile lui Gigi Becali. Fanii sunt extrem de dezamăgiți după îndepărtarea lui Edi Iordănescu, iar Gheorghe Mustață și omul de afaceri din Pipera au avut un dialog mai încins în ultima vreme.

În urma acestuia, patronul roș-albaștrilor i-a promis liderului suporterilor că îi va vinde echipa.

Antrenorul Universității Craiova este ferm convins că FCSB valorează mult și că o astfel de tranzacție nu se încheia așa ușor.

"Nu știu care este strategia lui Gigi și ce s-a discutat, dar nu cred că FCSB valorează 10 milioane. Mi se pare că doar un jucător de acolo valorează mai mult. Nu cred că se poate face acest lucru așa de ușor", a afirmat Reghe.

Gheorghe Mustață a avansat un plan care pare de domeniul fantasticului. Liderul suporterilor spune că totul e pus la punct din punct de vedere al investiției în cumpărarea echipei.

Mustață și-a dezvăluit intenția de a atrage alături de noua societate numele mari din istoria roș-albaștrilor. Mai mult, acesta este convins că plecarea lui Gigi Becali i-ar readuce și pe fanii din Peluza Sud înapoi spre actuala echipa din Liga 1.

Oltenii mizează mult pe forma lui Andrei Ivan, iar FCSB pe "foamea" de afirmare a lui Ianis Stoica, fotbalist despre care britanicii de la "The Sun" susțin că este în vizorul scouterilor formației Arsenal Londra.

În Liga 1, FCSB ocupă locul 2, cu 34 de puncte, iar CS Universitatea Craiova este pe locul 3, cu 28 de puncte.

Craiova vine după un eșec, 2-3 cu FC Argeș, iar FCSB a întors pe final scorul cu FC Botoșani, 3-1. Mizăm pe un joc deschis în Bănie.

Superbet are cota 2.45 pentru G2+ (gazdele marchează două sau mai multe goluri).

U Craiova vs FCSB
G2+
Cotă 2.45

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol