Etapa a 14-a din campionatul de fotbal al Italiei se deschide vineri, 26 noiembrie, ora 21:45, cu partida ultimelor două clasate: Cagliari (19) și US Salernitana (20).

Pontul zileiFoto: Profimedia

Amebele echipe au câte 7 puncte, dar diferența se face la golaveraj. Cagliari și Salernitana au fiecare câte 28 de goluri încasate. Diferența o fac golurile marcate, 15, față de 10.

Sarzii au prins putere cu noul antrenor. După 4 eșecuri, Cagliari a remizat runda trecută cu Sassuolo, scor 2-2.

În schimb, trupa din Salerno, pregătită de Fabrizio Castori, are o serie de 3 înfrângeri la rând. S-a împiedicat acasă de Sampdoria, 0-2.

Căpitanul celor de la Cagliari, Joao Pedro, 29 de ani, este cerut de presa peninsulară în naționala Italiei, calificată în barajul pentru Cupa Mondială din Qatar 2022.

Brazilianul are cetățenia italiană de 4 ani și așteaptă telefonul lui Roberto Mancini, selecționerul Squadrei Azzurra.

Răzvan Marin, 25 de ani, este om de bază și în planurile tactice gândite de experimentatul Walter Mazzarri, antrenor care are formații "grele" în CV: Sampdoria, Napoli, Inter Milano, Watford, chiar și AC Torino. Iar atacantul Keita Balde este în formă excelentă.

Salernitana este ultima și n-are perspective. Echipa este "subțire", având un buget limitat. Cel mai probabil, se va întoarce în Serie B.

Ultimul joc direct s-a terminat cu o victorie lejeră a sarzilor, scor 3-0. La fel, duelurile din 2015, 2-0 pentru Cagliari, și din 2004, 3-1 pentru Cagliari.

Cota 2.00 la Superbet pentru o nouă victorie a gazdelor din Cagliari.

Cagliari vs Salernitana
1
Cotă 2.00

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol