​În etapa a 5-a din Liga Campionilor la fotbal, în Grupa A se decide, miercuri seară, 24 noiembrie, de la ora 22:00, cine va termina pe primul loc: Manchester City sau PSG.

Pontul zileiFoto: Profimedia

Britanicii dețin numai un punct avans în fața francezilor, după patru jocuri, iar meciul decisiv are loc în Insulă.

Locurile 3 (FC Brugge) și 4 (RB Leipzig) se vor duela în meci direct, pe terenul belgienilor.

PSG a risipit nesăbuit avantajul luat după victoria din tur. A fost 2-0 la Paris, cu un gol Messi, iar francezii visau că vor termina primii.

Două egaluri le dau, pentru moment, planurile peste cap. Vicecampioana din Hexagon, care visează, ca și Manchester City, la câștigarea Ligii, a remizat cu Brugge și cu Leipzig, iar asta a tras-o în jos.

Liga este mare vis al șeicilor de la City. "Cetățenii" lui Pep Guardiola știu asta și au lăsat campionatul intern în plan secund.

Managerul spaniol ar semna pe loc, dacă i s-ar propune să facă "rocada" cu Chelsea, formația care i-a suflat Liga în sezonul trecut. City a câștigat stagiunea trecută campionatul și a ratat finala Ligii.

În schimb, Chelsea n-a prins primul loc în Premier League, dar s-a încoronat campioană a Europei prin golul din finală înscris de neamțul Havertz. Londonezii sunt lideri în Anglia, dar țin steagul sus și în Ligă.

La PSG, problemele sunt pe măsura vedetelor dintr-un lot stelar. Echipa pune constant presiune pe antrenorul Mauricio Pochettino, care se plânge că are prea multe staruri pe metru pătrat, iar în primul 11 nu poate trimite tot ce are valoros în vestiar.

Tehnicianul argentinian a făcut referiri și la anturajul vedetelor, transmițându-le jucătorilor că au nu doar drepturi, ci și obligații.

Leo Messi s-a descătușat și în Ligue 1, dar Guardiola îl știe bine de la Barcelona și sigur i-a pregătit capcane pe teren. A marcat sâmbătă primul său gol în Hexagon, la 3-1 cu Nantes.

Brazilianul Neymar, calificat la Cupa Mondială din Qatar 2022, este singurul care a plecat de la stadion supărat. A fost schimbat de antrenor la mijlocul reprizei a doua, iar asta l-a făcut să mustăcească.

Leo Messi se apropie cu pași repezi de "Balonul de Aur", trofeu care se va decerna la sfârșitul acestei luni, și este motivat să impresioneze în final de an.

G2+ (gazdele marchează două sau mai multe goluri) are cota 1.62 la Superbet.

Manchester City vs PSG
G2+
City, două sau mai multe goluri
1.62

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol