Este ultima etapă în Grupa J de calificare la Cupa Mondială de fotbal din Qatar. Meciul programat duminică, 14 noiembrie, începe la ora 19:00.

Pontul zileiFoto: Profimedia

În sânul naționalei domină o atmosferă apăsătoare, marcată de anunțul selecționerului Mirel Rădoi că duminică seară va sta pentru ultima oară pe banca tricolorilor.

Se joacă locul 2 în grupa României. Tricolorii merg în Liechtenstein pentru un duel aparent inegal. Ca și contra islandezilor, doar victoria contează. În Ghencea însă, s-a terminat 0-0, iar România, picată de pe locul 2 în grupă, nu mai este la mâna ei pentru a prinde locul de baraj. Fundașul Rațiu a luat cartonaș cu Islanda și nu va evolua duminică.

Gazdele de duminică s-au întors cocoșate de la Wolfsburg, unde au primit 9 goluri de la Germania, fară să marcheze vreunul. Dar au o scuză bună, anume faptul că au rămas devreme în 10 oameni. În minutul 9, fundașul central Jens Hofer, jucător în ligile inferioare din Elveția, la formația Biel-Bienne, a fost eliminat.

România vine după un 0-0 trist cu Islanda, la finalul căruia Rădoi a dat vina pe mentalitatea păguboasă a românilor. Duelul pentru locul 2 se dă acum doar cu Macedonia de Nord, dar România a pierdut prim-planul. S-au dus zilele când privea de sus în clasament și Armenia, dar și Macedonia.

Victorioși eroic la Erevan, 5-0 cu Armenia, macedonenii i-au scos pe armeni din cursa pentru locul secund și au meci cu Islanda, pe teren propriu. După galopul de la Erevan, Macedonia pare capabilă să câștige și contra Islandei, la Skopje, mai cu seamă că rivalii vor face modificări în primul 11.

Superbet oferă cota 2.35 pentru G1+ (gol marcat Liechtenstein).

Liechtenstein vs România 1 X 2
Cote 30.0 9.10 1.10

* cote valabile la ora publicării acestui articol