În Grupa G, sâmbătă, 13 noiembrie, se ține penultima etapă. La Oslo, în campania de Mondiale, naționala de fotbal a Norvegiei se pregătește să răpună selecționata similară a Letoniei, de la ora 19:00.

Pontul zileiFoto: Profimedia

Nordicii visează la calificarea directă din grupă, condiția obligatorie, dar nu suficientă, fiind să câștige contra balticilor.

Au însă nevoie și de un rezultat bun în partida Muntenegru - Olanda. Iar un rezultat bun înseamnă un eșec al batavilor, care conduc grupa cu două puncte diferență (19 față de 17), înainte de runda finală. Atunci, pe 16 noiembrie, Olanda și Norvegia se vor duela la Rotterdam, pe arena „De Kuip”.

Letonia este fără obiectiv în final de preliminarii și, probabil, va evolua cu o echipă mult schimbată, pentru a da minute internaționalilor care au jucat mai puțin pe durata preliminariilor.

Letonia este pe locul 5, cu 5 puncte. Și acolo va încheia preliminariile.

Muntenegru, de pe 4, are 11 puncte, iar „lanterna” Gibraltar n-are niciun punct. Așadar, șanse mici să urce o poziție, șanse infime să pice un loc.

Vârful de la Borussia Dortmund, Erling Haaland, marele absent de la Euro 2020, așteaptă prima mare competiție, pentru consacrarea totală.

Sau riscă aibă soarta galezului Ryan Giggs, un alt fotbalist uriaș (evolua la Manchester United, dar care n-a avut succes cu echipa națională și rata cu regularitate prezențele la marile întreceri).

Haaland este evaluat de Borussia Dortmund la 75 de milioane de euro, iar fiecare gol la națională mai pune câte un milion la prețul său.

La prima reprezentativă, Haaland are 5 goluri, în actuala campanie, dar este mult în spatele olandezului Depay, 9 goluri.

Mizăm pe un meci deschis, dar fără o risipă mare de efort, mai ales că norvegienii au nevoie de picioare odihnite pentru duelul cu batavii.

1.6 este cota oferită de Superbet pentru 0-3 goluri în meci (* cotă valabilă la ora publicării acestui articol)

Vezi aici mai multe cote și pariuri