Ultima clasată din Liga 1, Academica Clinceni așteaptă cu mare interes meciul cu Rapid pe care vrea s-o deposedeze de toate punctele. Partida va avea loc luni seară, de la ora 20:30.

Foto:

Giuleștenii dețin un puternic filon național. La Rapid, golgheterii sunt amândoi români. Albu și Bălan au fiecare câte 4 goluri.

În timp ce ilfovenii caută prima victorie în Liga 1, giuleștenii aleargă după glorie. Dintre cele 10 goluri marcate de Academica, 6 sunt ale argentinianului Juan Bautista Cascini.

Speranțe de mai bine sunt. Sau cel puțin asta i-a arătat antrenorului Ionuț Chirilă remiza cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-1.

„Lucrurile sunt foarte clare, noi ne construim ca echipă. Important este că jucăm, că facem o propagandă bună fotbalului, nu jucăm distructiv, nu aruncăm mingea în față. Încercăm să construim atacuri poziționale.

Când o să ajungem la o circulație superioară a balonului în terenul adversarului, atunci o să fim puternici. Lucrăm la polivalența jucătorilor, trebuie să putem schimba sistemele pe parcurs.

Nu poți să joci contra FCSB-ului așa cum joci împotriva celor de la Gaz Metan. Asta se face în șase luni de zile, nu mai repede. Este un volum mare de muncă ce vreau eu să fac aici”, a spus Ionuț Chirilă, după egalul cu ardelenii.

La Casa Pariurilor, ambele marchează are cota 1.92.