FC Voluntari vs FCSB - Partidă deosebit de interesantă duminică, 7 noiembrie, de la ora 21:30, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Foto:

Trupa din Ilfov este pe locul 5,cu 24 de puncte, cu unul peste Rapid, care ocupă ultima poziție de play-off. O echipă liniștită financiar, care abordează meciurile la „totul sau nimic”.

Alături de CFR, Voluntari este cealaltă formație fără remize în linia de clasament. Acum, egalul ar fi un vis pentru ilfoveni, care ar semna cu ochii închiși pentru un punct, după două înfrângeri consecutive fără gol marcat: 0-1 cu CFR Cluj și 0-2 cu FC Argeș.

Echipa de la marginea Bucureștiului este în scădere de turație, dar antrenorul Liviu Ciobotariu, ajutat de președintele Ioan Andone, promite că Voluntari nu se va scufunda în măruntaiele clasamentului și nu va tremura pentru menținerea în Liga 1, precum s-a întâmplat în stagiunea trecută.

Duelul are și o latură de rudenie. Gigi Becali este nașul cuplului Gabriela Firea - Florin Pandele. Asta n-a contat în 2020, când Voluntari a învins cu 2-1, și nici în 2019, când s-a impus cu 3-1.

Gabi Tamaș, președinte-jucător la Voluntari, a evoluat pentru FCSB, la fel cum Voluntari l-a trimis antrenor la FCSB pe Dinu Todoran. FCSB ar trebui să fie mai obosită. Joi, vicecampioana a disputat restanța cu Farul, la Ovidiu.

FCSB caută să respecte linia rezultatelor pozitive din ultima perioadă. Nu este liniște la trupa cu sediul în Berceni. Antrenorul Edward Iordănescu are rezultate, dar pare „vânat” de propriul patron. Gigi Becali ar dori pe bancă un antrenor mai maleabil, căruia să-i impună „poftele” sale.

La 888sport, casa de pariuri căreia îi face reclamă Dan Petrescu – antrenorul campioanei CFR Cluj, remiza are cota 3.25.