​În Liga Campionilor, Real Madrid o înfruntă pe Șahtior Donețk, miercuri, 3 noiembrie, de la ora 19:45. Meciul-tur, din Ucraina, s-a încheiat dureros pentru "mineri": 5-0 pentru spanioli.

Foto:

De atunci, Real Madrid a bătut Barcelona pe „Nou Camp”, 2-1, a remizat cu Osasuna, 0-0, și a câștigat cu 2-1 la Elche.

A adunat, ca o furnică, 24 de puncte în 11 partide, zestre care a ajutat-o să urce pe primul loc, în anumite momente din etapă.

Fără galezul Gareth Bale, indisponibil, francezul Karim Benzema a devenit suprasolicitat în atac.

Au ieșit la rampă Rodrygo și Vinicius Junior, doi jucători din eșalonul secund al echipei, dar care și-au dovedit utilitatea în momente importante.

Victoria din „El Clasico” a asigurat liniștea la echipă, iar tehnicianul italian Carlo Ancelotti n-are parte de voci care să-l conteste. La Madrid, despărțirea de Ronaldo n-a produs criza iscată la Barcelona de plecarea lui Messi.

Grupa D a Ligii Campionilor are o situație încărcată. Real Madrid și Sheriff Tiraspol au câte 6 puncte, dar Inter Milano, cu 4 puncte, n-a renunțat la luptă.

Cu un singur punct, Șahtior vizează măcar locul 3, care duce în Liga Europa. În aceste condiții, Real Madrid are nevoie de toate punctele, pentru a fi pe primul loc.

„Minerii” italianului Roberto De Zerbi au un parcurs regulamentar în Ucraina.

S-au calificat în Cupă și sâmbătă au dispus cu 4-1 de Desna, în campionat. Locul 2, la 3 puncte Dinamo Kiev.

Duelul italian ar putea da naștere unui meci tacticizat, Șahtior mizând pe o remiză la Madrid, mai ales după dezastrul din tur. Ar putea ieși la rampă brazilienii pe care Șahitor îi crește an de an.

La Unibet, pariul că ambele echipe vor înscrie are cota 2.00.