​Decimată de Covid, FCSB reia alergarea în campionat cu meciul din etapa a 14-a, contra celor de la FC Argeș, programat să înceapă duminică, de la ora 20:30.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

FCSB joacă sub presiune, dar asta nu mai este o noutate. O tensiune plecată dinspre Palat, unde Gigi Becali dă semne că vrea să pună capăt perioadei în care a stat în umbră și vrea din nou publicitate.

Cât timp nu s-a băgat la echipă, FCSB a câștigat jucând inestetic. Iar asta l-a înfuriat pe Becali, care a investit în aducerea unor jucător de fantezie, precum Constantin Budescu, care nu-și găsește locul în echipă.

Antrenorul Edi Iordănescu este adeptul victoriilor urâte în detrimentul remizelor sau eșecurilor frumoase. Vicecampioana trage tare, ca să se apropie de CFR Cluj, scăpată în câștigătoare a sezonului regulat.

Iordănescu junior și-a pregătit o portiță de scăpare, în cazul în care clauza de 500.000 de euro nu-l va mai putea apăra în fața atacurilor directe sau cu manta exercitate de patron.

Tehnicianul are ușa deschisă la echipa națională a României, unde selecționerul Mirel Rădoi și-a anunțat demisia, la finalul partidelor din luna noiembrie și înainte de posibilele meciuri de baraj.

Adversarul bucureștenilor nu este unul de duzină. FC Argeș este pe locul 8, în buza zonei play-off, la două puncte de UTA, aflată pe 6. Piteștenii s-au calificat în Cupă eliminând-o pe Dinamo cu 2-1, la București.

Înainte, trecuseră în campionat de revelația FC Voluntari, tot în deplasare, cu 2-0.

Scorurile arată o formație care știe să joace meciurile din deplasare, care adoră contraatacul.

Perioada bună a început pe 17 octombrie, când a învins-o în Trivale pe Farul Constanța, o echipă cu pretenții europene.

FC Argeș și-a menținut forța din sezonul trecut. Stabilitatea băncii tehnice, pe care stă nederanjat Andrei Prepeliță, a fost decisivă. Iar „Prepe” are avantajul că știe bine situația de la FCSB, al cărei căpitan a fost.

Un gol înscris de FC Argeș în poarta FCSB-ului are cota 1.9 la Superbet.