A venit etapa a 10-a peste Manchester United. Se dispută sâmbătă, de la ora 19:30. După ce au fost loviți de taifunul Liverpool, 0-5 pe „Old Trafford”, „diavolii” merg la Londra pentru un duel echilibrat cu Tottenham.

Minge de fotbalFoto: premierleague.com

Managerul norvegian Ole Gunnar Solskjaer are un ultimatum de trei meciuri pentru a redresa echipa.

Altfel, în Insulă au apărut informații că italianul Antonio Conte, liber de contract după despărțirea de Inter Milano, este gata să se pună pe tron, mai ales că a lăsat o imagine bună după episodul Chelsea.

„Furtuna Liverpool” a lăsat urme adânci, iar noi provocări ies în calea nordicului. Red Devils sunt pe locul 7 în ligă și departe de lupta pentru titlu.

Conducerea așteaptă un răspuns care să îi limpezească gândurile, în vederea luării unei decizii asupra băncii tehnice, de la jocurile cu Tottenham (30 octombrie), de la meciul de Ligii Campionilor de la Bergamo cu Atalanta (2 noiembrie) și derby-ul cu City, programat la „Old Trafford” (6 noiembrie).

Ele vor decide soarta lui „Ollie”, este părerea unanimă.

Antonio Conte este candidatul numărul 1 pentru înlocuirea lui Solskjaer.

Antrenorul italian este susținut și de greii informației. Martin Samuel, prestigioasă semnătură din „Daily Mail”, i-a răspuns lui Gary Neville, fost la United și mare apărător al lui Solskjaer.

Neville îl definise pe Conte ca fiind „nepotrivit pentru spiritul clubului”.

Dezbaterea din cadrul clubului rămâne deschisă. Solskjaer se bucură în continuare de sprijin, dar proprietarul - familia Glazer din SUA - are legături mai puțin solide cu fostul star de la United, iar jucătorii sunt împărțiți.

Anumite decizii ale antrenorului îl lasă pe toți blocați. Nimeni nu înțelege de ce este izolat olandezului Van de Beek, de ce este sacrificat, în mod repetat, uruguayanul Cavani, pentru a fi favorizat la infinit Cristiano Ronaldo, iar destui reclamă minutele limitate acordate pe teren lui Jesse Lingard.

Până și Ronaldo a scos colții, afirmând că „suporterii lui United merită mai mult”.

Solskjaer are, totuși, viitorul asigurat. Zvonurile din Norvegia îl dau ca sigur la națională, dacă United îl va demite, ocazie cu care va lucra din nou, ca și la Molde, cu Haaland.

Meciul cu Tottenham va fi o bătălie: chiar și colegul său rival, Nuno Espirito Santo, riscă să fie concediat.

Londonezii nu sunt cu gândul doar la fotbal. Dele Alli este pe prima pagină a tabloidelor, după ce i-a dat papucii Mariei Guardiola, fiica managerului de la Manchester City.

Internaționalul a început o relație cu actrița și modelul Nicole Berry, 24 de ani, născută în Toronto (Canada).

Un gol al lui Cristiano Ronaldo are cota 2.18 la Stanleybet.